BLOG

1 månad för sent

Min 30 årsdag firade vi på stranden på Honolulu, Hawaiis huvudstad. Trots att hotellkomplexen tornar upp sig som jättar längst hela stranden och turisterna är många är Honolulu och Wakakii beach ändå ett himla nice ställe alltså!

Surfarna är många!

 

Vi avslutade på hotellet “the modern”. Ett sjukt snyggt designhotell, me likey! Inte helt fy skam att vakna upp här på sin 30 års dag!

 

Födelsedagsfika, cheesecake! Det gick bara inte att äta upp. Omöjligt.

 

Vi käkade italienskt på min födelsedag, i köket. Bakom skymtar köksmästaren, en busy man vill jag lova.

En 30-års middag.

M gick helt bananas och överaskade mig med 3 vackra askar (och ett ännu bättre innehåll). De två från Georg Jensen fick jag på morgonen och Armani-boxen kom som en stor suprize på kvällen.

Också fick min smyckes-samling sig ett regält tillskott 🙂 och jag går nu och fingrar på vackra smycken varje morgon.

Jag fick ring också, hela vägen från Sverige. Frän världens finaste mamma. Och detta är inte vilken ring som, den har hon fått av min pappa en gång i tiden. Jag blev så glad och har redan lovat att ge vidare den till den lilla skatten i min mage när hon fyller 30.

Så här på månadsdagen tänkte jag visa er hur det gick till på årsdagen. Alltså dagen då jag fyllde 30. När vi fortfarande befann oss på vår livs bästa resa och njöt av solens strålar på Hawaii. Och ja, det borde jag ju visat er för en herrans många dagar sedan men så kom livet emellan och nu anammar jag orden ”bättre sent än aldrig” isället.

Min 30 årsdag spenderades vid hotellpoolen, vid havet, på en cheesecake-restaurang, under vatten, i skuggan… på Hawaii helt enkelt, närmare ämt i huvudstaden Honolulu. Förutom att vi firade att jag tagit steget in i livet som 30-something, så firade vi även semesterns sista dag. Så fokus låg helt klart på att fånga så många solstrålar som möjligt :-). På kvällen hade M bokat in oss på en italiensk restaurang efter rekommendationer av en vän. En sådan fullträff det blev för M hade lyckats boka köksbordet och vi satt inklämda mellan kökschefen och pastastationen. Hihi, det konceptet har jag aldrig varit med om innan, att man blev placerad mitt i köket. Det var riktigt roligt och vi fick både småsnacka lite med kökschefen och lyssna på skönsång då hela personalen stämde upp i skönsång för mig :-).

Ja, och ingen födelsedag utan presenter eller vad säger ni?! Jag har tydligen gjort något rätt mina första 30 år här på jorden för jag blev så bortskämd :-).

Kram
Sara

Comments

 1. Lisa 13 November, 2012 Reply

  Jätte fina presenter :) Tycker du gör rätt som överlåter sprutorna åt M. Kram

  • lifeinshanghai 14 November, 2012 Reply

   haha. känner på mig att jag inte kommer hantera det speciellt bra så verkar vara en perfa pappa-uppgift :-)

 2. Linn 13 November, 2012 Reply

  Det låter som en alldeles underbar resa! Sol, uppvaktning, fina presenter (älskar armbandet och ringen!). Kul koncept med restaurangen också... Så, gissar att du är laddad för de nästa 30 nu då!? ;-)

  • lifeinshanghai 14 November, 2012 Reply

   Ja, den resan går till historien! Och japp, grymmeladdad för nästa 30 och lika nyfiken på var de kommer att ta mig!

 3. Caroline 14 November, 2012 Reply

  Later underbart Sara. Vilken spannande upplevelse att sitta i koket! OJ vilka jatte cheescakes pa bilden, ar det cheescake factory? Vi bestamde oss for att ata dar en gang och jag har ALDRIG sett sa stora portioner, vi blev matta redan pa forratten vi delade pa. Hade leftovers i tre dagar!

  • lifeinshanghai 14 November, 2012 Reply

   Du har cheesecake-ögon som en hök Carro! För visst är de cheesecakefactory! Vi tog var sin och åt inte ens upp hälften. Hjälp alltså! Vad som förvånade mig mest var att sällskapet vid bordet intill fick i sig mat OCH en hel kaka var. Men så var de amerikanare och hade nog övat lite mer än oss på stora portioner :-)

 4. Pernilla 14 November, 2012 Reply

  Jag kan inte tänka mig ett bättre 30-årsfirande. Ser underbart ut, och vilka presenter sen! Kul med en ring som vandrar från mamma till dotter, till dotter.

 5. Anna 14 November, 2012 Reply

  Låter och ser ut som en härlig dag! Blir sugen på att åka till värmen och surfa och äta gott och ...

 6. Jess 15 November, 2012 Reply

  Vilka underbara bilder, ser ut som en riktigt lyckad semester (och födelsedag)!