BLOG

DSC_2325

Den här författaren har jag druckigt öl med när jag var yngre. Inte för att vi någonsin kände varandra nära på något sätt men jag var ändå tvungen att köpa hans nya bok :-). Mest för att jag verkligen älskade den första!

 

Det är regnsäsong i Singapore nu, men för mig är det ändå den bästa månaden hitills. Visst kommer det någon skur om dagen men förmiddagarna brukar vara soliga och dagarna är mer ljumma än kokheta. Jag njuter varje dag av att få bo i detta klimat! Idag har jag till exempel varit och badat med Alma. Hon i full UV mundering, jag med hoppet om att få iaf lite färg. Jag är pinsamt blek för att bo i Singapore :-).

 

DSC_2327DSC_2326

 

Just nu sover hon och jag ska sätta mig på vår balkong och låta vinden och en kall cola svalka mig. Sedan tror jag att jag går och gungar med Alma (har precis hittat en stor lekplats nära oss). Idag är nämligen en av de få dagar denna veckan då det bara är vi. De är viktiga tycker jag, de dagar då det bara är Alma och jag. Då försökre jag planera dagarna efter vår lilla docka, och det är just de dagarna hon brukar vara som gladast. Vad gör du idag?

 

KRAM Sara

Comments

 1. Nellie 8 January, 2014 Reply

  Aha, du "känner" alltså Mr. Backman himself. :) Jag gillade också Ove-boken, efter en bit in i den i alla fall. Ska nog läsa denna med. Kram

 2. annelie 8 January, 2014 Reply

  Åå vad jag längtar efter lite soliga och varma dagar när jag ser cocacolan och balkongen! Plus en bok, precis som dina fina bilder! Min dag består av att komma igång med träningen! Jag promenerar i skogen, cyklar till gymmet, tränar, cyklar hem (enkel 8km) och nu ska jag lägga upp ett 4veckors schema! Dessutom är jag hemma i byn så jag kan njuta av lugnet och naturen! :) Många kramar till er hoppas du och lille Alma får en underbar dag!

 3. Lilla My 8 January, 2014 Reply

  Ah, guud vilken utsikt! Där hade jag då inte haft något emot att sitta och läsa!

 4. Malin Wingårdh 8 January, 2014 Reply

  Åå... Tänkt att få börja dagen så. Ljumna sommmarvindar... Låter helt underbart, längtar till sommaren nu kände jag! Å så du har läst/läser Fredriks böcker. Har funderat på dem men inte läst dem ännu... Gillade hans spalt i Metro förr. Min dag idag har inneburit jobb, veckohandling och nu vila i soffan medan regnet smattrar på fönsterna... Helt slut... Hahah.

 5. Charlotte 8 January, 2014 Reply

  Vad mysigt! Man ska ta tillvara på varje stund! Skatta dig lycklig! :) Ha en skön kväll/dag! Kram

 6. Sandra 8 January, 2014 Reply

  Låter underbart! Idag har jag och Aston hängt i värmen på öppna förskolan, fightats om att sova eller icke sova middag och gått två turer till affären för att jag glömde bankkortet första gången ;)