BLOG

11 meter

Häromdagen kom ett mail från Lovisa från LOVA. Nu har 11 meter sidentaft anlänt och så smått börjat förvandlingen till min bröllopsklänning. Spännande!

 

Godkväll vänner! Här i Shanghai har jag haft en seeeg tisdag. Har en förkylning som så smått börjar sätta sig i kroppen, en yetlag som gjort att jag inte sov mycket i natt samt en träningsverk som heter duga. Inte optimalt om man säger så :-). Men jag biter ihop och beger mig mot kvällens middag. Vi ska hem till Ida och Thomas på tisdagsmiddag. Förutom att I & T är två av våra hjärtan så är även Thomas är en utmärkt kock, så ser fram emot kvällen :-).

 

Önskar även dig en tisdagskväll med en liten twist!
Sara 

 

Comments

 1. Piccolacasa 20 March, 2012 Reply

  Åh kockmiddag en tisdag, det vore något! Hoppas att det känns som plåster på såren. Jag har precis blivit av med träningsvärk jag förskansade mig och fyllde på flera gånger förra veckan. Så skönt att vara rörlig igen! Men det är ju ett tecken på att man jobbat flitigt, det är ju bra!

  • sara 22 March, 2012 Reply

   Hihi, ja träningsverk kan verkligen vara förödande, men på ett bra sätt ändå :-)

 2. Emma [emmasutsida.se] 24 March, 2012 Reply

  Hej fina Sara, Så underbart det låter med 11 meter tyg. Wow, den kommer bli så vacker! Vi har precis varit och kollat på lokalerna där vi ska ha bröllopsfesten, nu närmar det sig verkligen... :) Men först väntar SH och jag träffas väldigt gärna för en fika eller drink eller vad som :) Vi kan väl mejlas och kolla när det skulle funka. Jag tror att vi båda har en del planer att anpassa oss efter, mest du kanske :) kram //Emma