BLOG

A swiss wedding

DSC_1512DSC_1493 DSC_1497

M och jag har hunnit med en långhelg till Schweiz, landet som hälsade oss med ett gudomligt väder och sagolika vyer. Vi skulle på en kär Shanghai-väns bröllop och passade på att ta en helg på tu man hand, utan Alma (rekommenderas starkt till alla småbarnsföräldrar).

DSC_1527 DSC_1547

Vi bodde på ett mycket tjusigt hotell med utsikt över en sjö och ståtliga bergstoppar. Schweiz är sagolikt vackert alltså!

DSC_1599

Och förutom att njuta av vackra landskap så fick vi vara med när de lyckliga tu sa sina JA. Så romantiskt!

DSC_1649

Också fick vi hänga med saknade Shanghai-vänner. Detta par tillhör första batchen av våra Shanghai-vänner (folk flyttar så ofta i Shanghai att vi hann med två uppsättningar vänner under våra fyra år där) och vi njöt av att få hänga en helg med dem. Tyvärr var inte hela gänget samlat då några valt att föda barn precis samtidigt. Kass tajming :-).

DSC_1676

M och jag, matchy matchy :-). Och ja, visst var det på just detta bröllop min vackra hatt bars. Tillsammans med en ljuvlig klänning i silke (som nu gått på tre bröllop) och vackra smycken jag lånat av min farmor (de går på alla bröllop som jag går på…)

DSC_1695DSC_1693  DSC_17022

Me, myslef and my hat.

 

Eftersom jag inte hunnit blogga så har jag hunnit med en himla massa annat denna sommar. Som en långweekend till Schweiz. Vi var bjudna på bröllop och passade på att lämna in Alma till släkten och göra en mini-semester av det hela. Bara M och jag. Det rekommenderar jag varje småbarnsförälder, några dagar på tu man hand. Jag behövde verkligen en liten paus från Alma, hur go hon än är så är hon intensiv! Och Alma behövde massa tid med sin släkt som alla hjälptes åt att passa henna. Det var nästan så att jag oroade mig för släktfajt över om vem som skulle få ta hand om Alma :-). Win win för alla helt enkelt!

 

KRAM Sara 

 

Comments

  1. Sandra 4 August, 2014 Reply

    Fantastiska bilder och ni är ju för snygga!