BLOG

1a advent

DSC_0075-CopyDSC_00721IMG_1180

Igår var vi här, på coastes. En chill restaurang på stranden på Sentosa Island, perfekt för en söndagsbrunch.

DSC_00711 

Vi hyrde en dagbädd och hängde här hela söndagen. Kändes som att vi var på semester!

IMG_1178

Och ja, självklart var jag tvungen att knäppa en yogabild. Jag postar en om dagen på instagram, följ mig där om du vill ha fler yogabilder.

 

Jomen det blev en bra helg! Och precis som hos alla er andra så har vi druckit glögg, ätit lussebullar och tänt första ljuset i advensljustaken. Men det känns lite tråkigt att visa bilder på. Destu roligare att visa att vi spenderade första andent på stranden, med dopp i det blå och massa lek i sanden. Det finns för och nackdelar med att bo i Singapore. Värmen är helt klart en fördel!

 

KRAM Sara

We had a good weekend! In Sweden, Christmas celebrations started yesterday so of course we decorated the house and had some Christmas cake. But its more fun to show that we also spent time at the beach :-). The weather is def something I like about Singapore!

Comments

 1. annelie 1 December, 2014 Reply

  Ååh Sara här har jag inte varit på länge vad fint du har gjort!! Och för att inte nämna de härliga bilderna från sommar-Singapore. Eller sommar.. heter det så? Jag minns inte. Haha!

 2. Amanda 2 December, 2014 Reply

  Ser härligt ut! Jag har ännu en fråga om Shanghai. Vad kan man förvänta sig att betala för en klassiskt mulberry bayswater av katy på fakemarknaden. Vad "bör" jag försöka få ner priset till och när ska jag känna mig lurad? ;) Hälsningar från Amanda

  • lifeinsingapore 3 December, 2014 Reply

   Hej! Det beror på vilken kvalitet du får tag på. En men sämnre kvalitet går på ca 150-300 kr. En med bra kvalitet går på ca 600kr. Generellt så är de som säljer med bra kvalitet väldigt svårprutade. Lycka till!

 3. Johan 3 December, 2014 Reply

  Ni har det bra, det är definitivt ingen tvekan om det. Hälsa Kram Johan