BLOG

4 nyanser av grått

Hmmm, jag hade en önskan om att ligga vid en pool och lapa sol idag. Well det ser inte riktigt så ut… Varmt är det i alla fall!

 

TODELOO i stugorna!

Hur har ni det? När jag tittar mig omkring så verkar det som att en hel hög har börjat sin semester, härligt! Håller tummarna för att ni ska få lite härligt sommarväder.

Här så är ju sommarens semester redan avklarad och vi får nöja oss med helgen. Hade önskat lite fint väder så vi kunde åka och bada men icke. Idag är det gråare än grått i Shanghai. Dock håller värmen i sig här, i princip så sjunker inte temperaturen under 30 grader i Shanghai på sommaren, inte ens på natten.

Och även om vår sommarsemester redan är klar så har vi faktiskt en HONEYMOON att se fram emot i oktober 🙂 så det är väl den jag får sikta in mig på gråa dagar som denna. Vi åkte på en liten mini-moon till familjens stuga i Dalsland direkt efter bröllopet men den riktiga honemoonen ska ta oss till… HAWAII! 2,5 vecka blir det på paradisöarna och vi har precis börjat läsa på lite och klura på hotell och aktiviteter. Kul!

Trevlig helg!

Comments

  1. pilla 14 July, 2012 Reply

    Var ett tag sedan jag kommenterade här nu men härligt att följa din vardag i Shanghai! Måste nästan åka dit snart igen, var sex år sedan jag var där så antar att det ändrat sig en hel del!

  2. Anna 14 July, 2012 Reply

    Man kan väl bada även när solen inte skiner? Om det är varmt är en blöt pool att föredra.

  3. Sophia 16 July, 2012 Reply

    Åh det är fantastiskt där! Helt underbara öar!