BLOG

5 dagar i veckan

DSC_1597DSC_1595

 

Yoga på 18e våningen. Ni som följer mig på instagram @lifeinsinagpore har redan tjuvkikat och jag fick så hima fina kommentarer om min mammamage! OM det värmde! Och när vi nu pratar mamma-magar så är jag 8 månader efter Alma inte helt tillbaka. Kilomässigt väger jag mindre än innan jag fick Alma men magen är inte riktigt så platt som den en gång var :-). Kanske om jag yogar varje dag?!

 

Jag är så taggad på yoga dessa dagar. Kanske för att jag följer en hel drös med yoginis på instagram och dagligen inspireras av vackra yogabilder 🙂 (checka in #yogaeverydamnday, #yogabum #yoga). Oavsett vill jag inget helre än att ställa mig på mattan varje dag, andas och lära mig nya saker. Som att stå på händer till exempel, det hade varit grymt kul att kunna!

Ja, jag är inte ensam om att vara taggad och jag såg att min fina vän Hanna kickat igång en liten utmaning. Och jag är självklart inte sen att hänga på! Träna 5 dagar i veckan hela oktober lyder utmaningen. Jag kommer att fokusera på yoga men man väljer helt själv vad man vill träna, det är 5 dagar i veckan som är grejen. Är det någon annan som hänger på?! Jag kommer att uppdatera här och på instagram för att sprida lite inspiration. Join us!

 

KRAM Sara

Comments

 1. ÅH vad härligt med yoga. Jag har endast gjort det när jag var gravid med Felix för 6 år sen. Men skulle gärna vilja lära mig lite vanlig yoga. Få nog ta och ta tag i det. Och helt galet fin utsikt du har på dina yogapass. Kram till dig sötis och hoppas du har en fin helg. Jag kanske skulle anta utmaningen om att träna 5 dagar i veckan. Måste verkligen komma igång nu efter Lillys födsel. Kram igen

 2. Anna Vikström 6 October, 2013 Reply

  Ja du, det där med magen känner jag igen! Hade precis samma tankar när Ellie va 8 månader - vägde mindre än innan graviditeten (47 kg då, vilket är 3 kg under min normala vikt), men magen va inte riktigt platt då! Men sen en månad senare va magen som innan graviditeten igen! Huden töjs ju i 9 månader o man säger att det tar ungäfer samma tid för huden att återställa sig. Så duktig som du är o tränar flitigt kommer du att ha superplatt magen lagom till jul (fast jag tycker att du har en ursnygg kropp redan) ;-). Kramar

 3. Linn 8 October, 2013 Reply

  Oj oj oj. Den kroppen skulle de allra flesta vara glada över - även de som inte fött barn. Jäkligt bra jobbat!

 4. Pingback: Kvarterskrogen | lifeinsingapore

  […] det var lite segt vad gällande att hoppa på utmaningen att träna 5 dagar i veckan hela oktober. Är det verkligen ingen som är sugen?! Själv har jag yogat både måndag och tisdag kväll och […]

  Reply