BLOG

5,6 km

20121018-202202.jpg

Jag och kollegorna på startlinjen inför dagens lopp. JP Morgen challenge, ett 5,6 km välgörenhetslopp där olika företag tävlar mot varandra. Vi ställde dock bara upp for fun.

 

20121018-202251.jpg

De var 6500 pers som sprang idag, en riktig folkfest!

20121018-202303.jpg

M sprang också tillsammans med sina kollegor, vi gjorde rikigt bra ifrån oss båda två fakiskt!

 

Idag har jag sprungit mitt livs första lopp, för även om jag brukar löpträna en del så har jag faktiskt aldrig ställt upp i något lopp. En sådan folkfest det var, superkul! Jag hade faktiskt tänkt gå loppet runt men väl på plats blev jag så peppad av stämningen och allt folk att jag sprang runt. Haha, som kineserna tittade! Gravida kvinnor i Kina springer inte lopp, så är det bara. De går inte heller utan håller sig mest i soffan så jag fick så många rop och blickar. Dom tyckte nog att jag var helknäpp :-). Jag å andra sidan är så stolt över mig själv som faktiskt sprang runt, långsamt men ändå.

Träning har faktiskt varit ett stort problem för mig sedan jag blev gravid. De första tre månaderna mådde jag ju så illa att träningssuget höll sig långt borta. Sedan reagerade min kropp kraftigt mot träning de första månaderna. Från ena veckan sprungit milen utan problem så fick jag lägga mig på golvet med benen i högläge efter 3 km nästa. Min kropp ville inte träna i början med andra ord. Sedan fick jag ju så ont i höften att löpning inte var att tänka på. Det är först de senaste månaderna som min kropp har börjat hitta tillbaka till sig själv. Nu måste jag dock ta hänsyn till mina extra kilo och att min “nya” gravida kropp inte är så van vid hårdare träning. Därför blev jag så himla glad när kroppen lixom var med mig idag och inte alls protesterade mot ett litet långsamt lopp. Kroppen jobbade lixom med mig igen :-). De kommande månaderna kommer dock tärningsfokus att ligga på yoga, powerwalks och lättare styrketräning. Det känns precis lagom.

Nu blir det soffan, lite godis och en film!

Kram på er!
Sara 

Comments

  1. Jeanette 19 October, 2012 Reply

    Så kul med ett välgörenhetslopp! Perfekt att göra tillsammans också :)

  2. lisa 19 October, 2012 Reply

    Vad grym du är sara :) KRAM

  3. Charlotte 21 October, 2012 Reply

    Bra kämpat! :-) Men du har ju faktiskt tränat rätt hårt så klart du fixade detta!