BLOG

8 veckor

Hipp hipp HURRA på Almas 8 veckors dag!

 

Vårt lilla troll!!!

 

Ida gär det 8 veckor sedan Alma kom till världen och på precis 8 veckor sedan låg jag och kämpade med de sista krystvärkarna. Hjälp en sådan grej det är att få barn. Att bära dem i nio månader, att klämma ut dem, att möta deras blick för första gången, att få men dem hem och undra vad tusan nu man gör, att amma… Att få hela ens värld omkullkastad kan man säga. Har fortfarande lite svårt att greppa att jag är mamma och inte till vem som helst utan till den finaste lilla tjejen som finns på våran jord 🙂

Så här 8 veckors dagen i ära ska vi gå ut och käka brunch med några vänner. M befinner sig på gymmet (igår var min gym-dag, idag hans) så Alma och jag ska snart traska iväg och möta upp honom där för att sedan gå tillsammans till brunchen. Sedan blir nog resten av dagen ganska chill. Tänkte vara ute i god tid och boka lite hotell till sommarens alla bröllop. Vi är bjudan på fyra stycken så det är några hotell-nätter och barnvakter som ska fixas.

 

Kram på er!
Sara 

Comments

  1. Anna Vikström 24 March, 2013 Reply

    Grattis lilla Alma! :-) Det är otroligt va tiden går fort när man har en liten! Ha en mysig dag! Kram

  2. Sandra 24 March, 2013 Reply

    Grattis fina, lilla Alma! Det är galet hur fort tiden går! Att få barn är utan tvekan det största man kommer vara med om :)

  3. Linn 26 March, 2013 Reply

    Hipp hurra och grattis! Vad tiden går...