BLOG

Julafton Shanghai-style

Här kommer lite glimtar från julafton på Yongkang lu. Vi fick ihop ett fullskaligt julbord (imponerande med tanke på att vi inte hade någon import alls från Sverige) och en riktigt trevlig kväll. 

 

Hej vänner!

Hoppas att ni har en fin juldag! Här i Shanghai har vi tagit det riktigt lungt. Sov länge, gått en långprommis genom stan och haft en vän över på lite rester. Ikväll blir det nog en film och en liten skypedejt med denna vackra tjejen och hennes man. Egentligen är det inget ledigt alls över jul här i Shanghai (kineserna firar ju inte jul) men M och jag har tagit ledigt i dagarna tre och tänkte bara jul-chilla. Så skönt!

Julafton blev riktigt mysig den med. Vi var fem stycken vänner som firade ihop och vi började med glögghäng klockan tre (då vi även fick besök av en vän från Sverige som är i Shanghai över julen, mys). Sedan hjälptes vi åt och fick ihop världens julbord som vi åt av tills vi sprack. Typ. Jag som hade tänkt frossa i tryfflar fick inte ner en bit till när middagen var över. Så kvällen avslutades med soffhäng, skype, paketleken (M och jag roffade åt oss alla paketen…) och Kalles jul. Det blev en riktigt mysig jul och jag som trodde jag skulle gråta floder över att inte få vara hemma med familjen var ganska lycklig över att få ligga i soffan med M på ena sidan och fina vänner på den andra.

 

Och eftersom det var jag som höll i kamerna kom jag inte med på mingelbilderna men här har ni mig i julaftobsklänningen. Stor som ett hus 🙂

 

 

Kram Sara

Comments

 1. Lisa 25 December, 2012 Reply

  Vad fina bilder Sara :) Tack detsamma och hoppas ni med har haft en fin jul! Stor kram

  • lifeinshanghai 26 December, 2012 Reply

   Julen lev jättefin, trots att vi inte hade familjen här :-)

 2. Monica-Gravid med nr 1 25 December, 2012 Reply

  Verkar som ni har haft en fin jul :) Skönt med lite ledig nu. Här är vi också lediga och det är såå skönt! Ha en fortsatt fin juldag ♥

 3. Karin 26 December, 2012 Reply

  Mysigt ni såg ut att ha det! Svenska flaggan och allt:D