BLOG

Kors och tvärs

Visst är Shanghai coolt ändå med vägar som går omlott till höger och vänster.

 

Ujujuj vilken tuff morgon vi hade idag! M och jag var på “health checkup”. Bra att göra en gång om året och då vi dessutom behövde ett läkarintyg inför Singapore-flytten slog vi två flugor i en smäll. Det var bara det att en läkarkoll ska göras på fastnade mage och även om vi var hos läkaren alldeles för tidigt så hann denna ammande bloggerska bli helt yr av hunger. Att bara ställa sig på vågen kändes som mission impossible :-). Besöket gick bra dock, jag tror att vi båda är friska som nötkärnor (resultaten kommer nästa vecka). Skadar verkligen inte att få det svart på vitt med jämna mellanrum.

Annars så bjuder Shanghai på strålande vårväder denna påsk och jag vill ge mig ut på en riktig långprommis idag. Har dock tjocka släkten att ta hänsyn till och jag har hört det viskas om att de önskar en stor shoppingrunda. Kanske tar jag dem till mysiga Xinle lu för lite klädshopping och under tiden de botaniserar runt bland klädesplaggen kan jag ju ta mig en powerwalk. Låter som en gyllende kompromiss, eller hur?

 

Kram Sara

 

Comments

  1. Linn 3 April, 2013 Reply

    Om alla kan få som de vill låter det som en alldeles lysande kompromiss! En kompromiss så bra att den knappt borde få kallas kompromiss. Härligt att solen lyser på dig i dag! :-)