BLOG

Tripp Trapp

Vi har fått ett litet tillskott till matbordet, en liten tripp trapp stol till Alma. Jag är så nöjd! 

 

En grymt snygg barnstol, tripp trappen. Ja köpte den på J4kids här i Shanghai och fick den levererad till dörren.

 

Och Alma, hon ÄÄÄÄÄLSKAR den. Att få sitt med vid bordet som alla andra och låssasdricka en latte var Almas höjdpunkt igår. Dock är hon lite för liten för den än. Men den kommer bli perfekt när vi anländer till Singapore i slutet av augusti.

 

Igår kom vår tripp trapp stol efter många om och men och både Alma och jag älskar den. Jag för att den är så snygg, Alma för att hon kan sitta med vid bordet som alla andra. Pluttis!

Leveransen av denna stol var dock ett riktigt Kina-moment. Jag kan börja med att poängtera att jag har dubbelkollat, jag gav dem rätt adress. De skulle leverera stolen klockan 5 igår, klockan halv 3 ringde de mig och undrade varför vi inte fanns på gatunummer 1159. Well, det är inte vårat husnummer… 30 minuter senare ringer de igen och säger att de ringer på men att ingen öppnar. Då står de på våning 18, vi bor på våning 10… Tio minuter senare ringer en fransman och undrar “if you orrderred somesing frrrom j4kids”. Då hade leveranskillarna knackat på hos en fransman på våning 10, fast i fel hus… 15 minuter senare hör jag att någon håller låda i trapphuset, då har de ringt på hos grannen. Tillslut kom i alla fall stolen fram i betydligt bättre skick än leverans-servicen :-).

Annars har det äntligen slutat regna i Shanghai och vi har en brunch med vänner inplanerad denna söndag. Kanske tar vi en långprommis också, hela familjen W.

 

Kram på er!
Sara 

Comments

 1. Melanie 19 May, 2013 Reply

  Den är snygg, vi har en precis likadan här hemma som Leo har nu efter Moa. Dessvärre tycker jag kvaliten på stolarna är rätt dåliga, då vår stol har spruckit i färgen på sittdelarna osv. Och jag vet flera av mina bekanta som varit med om samma sak, väldigt trist när dom kostar så mycket. Men bra stol rent funktionellt, absolut! Och kul när dom kan sitta med lite mer sådär i början ;-) Trevlig söndag!

  • lifeinshanghai 20 May, 2013 Reply

   vad synd att kvaliten inte har varit bra. hoppas att vi är det lysande undantaget :-)

 2. Anna 19 May, 2013 Reply

  Fin stol trots leveransdebaclet...

 3. Pauline 19 May, 2013 Reply

  Tack jag hade en jätte trevlig kväll igår men nu längtar jag väldigt mycket efter Nova. Måste åka och hämta henne snart =) Stolen är verkligen kanon, vi har också en sån nämligen =)

 4. Perfekt stol! Våra tjejer använder fortfarande sina Tripp Trapp och de är 10 år... Kram!

 5. Nellie 19 May, 2013 Reply

  Tripp trapp är toppen! Vi har en som vi ärvt från min halvbror, dock utan bygel så den används inte riktigt ännu. Fin är den i alla fall! Kram

 6. Sandra 19 May, 2013 Reply

  Haha, vilken cirkus :) Söta Alma! Det är så roligt när de blir så pass stora att de kan sitta med vid matbordet.

  • lifeinshanghai 20 May, 2013 Reply

   Ja det är superkul, speciellt då Alma blir så glad när hon kan vara med. pluttis!

 7. Tripptrappstolar är så fina tycker jag, och vilken fin dyna ni hade till den! Jo, ganska goda var de! Men vanliga muffins är godare, socker är alltid godare än sockerersättning :P

 8. Caroline 20 May, 2013 Reply

  Vilket leende och energi i bilderna! Fint blev det!!

  • lifeinshanghai 20 May, 2013 Reply

   Ja, hon är ett litet yrväder :-) PS; jag har en liten uggla till dig :-)

 9. Anna Vikström 20 May, 2013 Reply

  Tripp trapp är verkligen toppen! Ellie fick sin när hon va 4,5 månader o hon äääääälskade den direkt! De små tycker att det är jätteroligt att sitta vid bordet o se allt o alla. Vänta tills ni börjar med smakisar, då kommer hon upptäcka en hel ny värld o att sitta vid bordet kommer att bli ännu roligare ;-)

 10. Malin 20 May, 2013 Reply

  Vilken söt stol! Alma ser inget annat än nöjd ut:)