BLOG

A birthday at Singapore zoo

DSC_05291

Gårdagens födelsedagsgris, moi!

 

DSC_04911

Jag spenderade min 31-års dag på Sinagpore zoo tillsammans med min lilla familj.

 

DSC_04171DSC_04081DSC_05121

Och eftersom vi var på zoot fick jag lite annat sällskap med, favoriten var den röda rumpan :-).

 

DSC_04251DSC_04271

Och vår lilla kart-hjälpreda,  Alma the tiger!

 

DSC_05191

Parken var väldigt vacker och även om vi var där en söndag kändes det inte som att det var allt för mycket folk där.

 

Hmmm, jag tror att jag glömt att tala om att det var min födelsedag igår, kanske för att jag lever i någon sorts förnekelse :-). Jag har inte riktigt blivit vän med tanken att jag inte längre är 20-something utan 31. Inte ens 30… 31! Min bror var dock snäll nog att påpeka att min ålder faktiskt passar ihop med min livsstil. Gift, mamma och kryper gärna till kojs redan klockan 10 en lördagskväll om jag inte har några andra planer :-).

Well, jag ville göra något lite extra på min födelsedag så vi drog till SIngapores zoo. Ett ställe som man borde ha sett om man bor i Singapore och någonting vi trodde att även Alma kunde uppsatta. Och det gjorde hon, 3 timmar och inget gnäll alls! Men värmen är svår alltså! Trots att det inte var sååå varmt igår och molnigt, var Almas lilla kropp full av värmeutslag när vi kom hem. Stackaren! Ja och zoo:t. Ett av de bästa jag sett faktiskt. Det är ju fortfarande djur i bur men de har gjort det så bra det går och parken är jättevacker. Värt ett besök!

 

ENGLISH
I kind of forgot to tell you that it was my birthday yesterday. Honestly I think that I am in denial :-). I am working on making peace with the thought that I am not 20-something anymore but 31. Not even 30… 31. But as my brother so nicely pointed out my age fits my lifestyle. I´m married, have kids and goes to bed at 10pm on a Saturday if my schedule allows me.

Anyways, I wanted to do something out of the ordinary o my birthday so we went to Singapore zoo. A place you should see when in Singapore and something that Alma also could appreciate. And she did, 3 hours and no crying! But it is difficult with the heat. Even though it was a cloudy day and not THAT hot, Almas little body was covered in heat-rashes when we came back. Poor thing! Yeah and zoo. One of the I ever seen. It is still animal locked up in cages but they done it really nicely and the park is beautiful. Worth a visit if you are in Singapore!

 

 

KRAM Sara

Comments

 1. Sandra 14 October, 2013 Reply

  Grattis i efterskott!! Åldern har verkligen ingen betydelse, jag är 25 och min livsstil ser precis likadan ut som din ;-)

 2. Ellinor 14 October, 2013 Reply

  Jag gillar att promenera runt på zoo, men inser efter att ha sett dina bilder att Borås dito är ganska mesig i jämförelse ;) Verkar som om ni haft en fin dag. Grattis i efterskott! Kram

 3. Linn 14 October, 2013 Reply

  Den röda rumpan... Den är verkligen RÖD! Hur kan något vara så rött? Så du gav dig på tvåspråkigheten :-) Kul! Grattis i efterskott önskar en 32-åring som kan intyga att livet är helt ok även efter 31.

 4. Thea 14 October, 2013 Reply

  Vad mysigt och spännande det ser ut!

 5. Josefine 14 October, 2013 Reply

  Hipp hipp hurra! Det låter som du hade en jättehärlig dag :)

 6. annelie 14 October, 2013 Reply

  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

 7. Nellie 15 October, 2013 Reply

  Nä men GRATTIS i efterskott! 31 är ju rena ungdomen. :) Ni verkar ha haft en bra dag. Kram

 8. Hannah 16 October, 2013 Reply

  Åh den där rumpan alltså! Först trodde jag apan satt sig på en blomma som fastnat ;D Blä! Och grattis till 31 år!