BLOG

A growing belly

DSC_1166

A friend of mine is expecting, and she asked me to take some pictures of her growing belly. And so I did :-).

_DSC0299 _DSC0314

Magical right?! Almost makes me miss my Alma-belly, Almost.

 

I had so much fun the other day, when I went to my friend’s house and took pictures of her growing belly. We have known each for almost 20 years which made it really special. Can’t believe that she is becoming a mother (and that I already am one)! 20-something me should have seen me now (or not, I think she would have panicked)

Taking the pics it made me remember what it was like when I was huge and couldn’t touch my toes. Being pregnant is really an odd, lovely, hard, and awesome experience.

 

swedish_flag_503baeb6ddf2b308090005f0
Jag hade så kul häromdagen när jag agerade fotograf åt en vän som ville ha sin växande mage förevigad. Vi har snart känt varandra i 20 år, så det var verkligen speciellt att fotografera henne. Jag har lite svårt att fatta att hon ska bli mamma (och att jag redan är en)! Mig som 20-something skulle ha sett mig nu (eller inte, hon skulle fått en panikattack).

När jag tog bilderna blev jag påmind om hur det var när jag var stor som ett hus och inte kunde nå ner till mina tår. Att vara gravid är en märklig, underbar, tuff och grymt cool erfarenhet!

 

KRAM Sara

Comments

  1. Malin HW 4 July, 2014 Reply

    Ååå, jag hade också riktigt kul. Tack igen för superfinal bilder. Ja, svårt att förstå att vi (snart) är föräldrar båda två :-)