BLOG

About food

Idag har det serverts en mozarella sallad och en kokt majskolv till det. Mumms!

 

Oj hjälp, idag D O G jag runt 16 tiden. Det var helt galet, helt plötligt bara rann all energi ur   mig och jag vet precis vad det beror på… M och jag gjorde en liten avstickare på lunchen och för att göra en lång historia kort så blev den en burgare till lunch, samt en läsk och lite strips. Det är en renadödenlunch kan jag tala om, inte att rekommendera!

Jag lyckades dock övertala min trötta kropp att ta sig ner i gymmet efter jobbet så till slut så blev det 6km samt en styrkepass för mina ben. Men oh-boj fick övertalningsförmågan jobba på högvarv. Sedan kompenserade jag ned onyttiga lunchen med en yammi sallad. I lägenheten på 21a våningen så är verkligen goda sallader happening på vardagskvällarna. We love it!

KRAM Sara

Comments

  1. lisa 25 April, 2012 Reply

    ser väldans gott ut :)

  2. Piccolacasa 25 April, 2012 Reply

    Alltså läsken och pommesen, vilka bovar! Igår fanns det tårta på kontoret, jag tog tre små små smala bitar och tänkte "det kan jag gott unna mig" men precis som för dig blev det helt galet. Det var som om någon slagit mig i huvudet. Jag fick inget vettigt gjort på em. Sjukt sjukt sjukt.

  3. Alexia- 25 April, 2012 Reply

    Va duktig du var som tvingade ned dig till gymmet. Jag måste också skärpa till mig! Men gud så gott salladen ser ut!