BLOG

Almas Dop

Idag så döptes vår lilla guldklimp. Varav tystnaden här på bloggen de senaste dagarna. Det tar på krafterna att bjuda in hela grande la familia på dop :-).

 

Vi bjöd in på tårtkalas efter dopet, självklart dukades det fram en prinsesstårta i rosa :-). Den lilla prinsesskronan var en lite bonus jag inte själv visste skulle pryda tårtan. Men den var tjusig eller hur?

 

Det tyckte i alla fall Alma som sken som solen när vi satte den på hennes huvud. Alma som numera är döpt till Alma Ingela Winqvist. 

 

I vilket fall, nu är vår lilla prinsessa döpt och hon klarade det hela med bravör. Hon låg mest och flörtade med prästen under själva dopcermonin. Men så har vi också övat på att doppa huvudet :-).

 

Jag jobbar på övertid dessa dagar så att få ihop ett litet inlägg har inte varit det lättaste. Men nu sitter jag här, lyssnar på familjens snarkningar och knapprar på tagenterna. Något jag nog får betala för imorgon då det där med sovmorgon är ett minne blott nu för tiden :-). Vad gör man inte!

Vi har ju döpt lilla Alma idag och hela la familia strålade samman i Helsingborg för att fira vår lilla tös. Jag måste säga att på det sättet är dop otroligt trevligt. Ett sådant fint tillfälle att samla Almas närmsta och fira att hon kommit till just vår familj. Hon skötte sig ypperligt lilltjejen och såg ut att trivas i den 90 år gamla dopklänningen. 1923 döptes min farfar i den och sedan har alla barn på den sidan av släkten döpts i den klänningen, inklusive mig själv. Alma som barn nummer 11. Det känns lite häftigt faktiskt!

 

Också bjuder jag på en liten bild på familjen W. Mitt i festen kan man säga.

 

Godnatt vänner!
Sara 

Comments

 1. Suz 16 June, 2013 Reply

  Oj vilken fin tårta! Varifrån kommer den? :-)

  • lifeinshanghai 16 June, 2013 Reply

   Tack! Den kommer från cafét på city gross i Helsingborg

 2. Anna 16 June, 2013 Reply

  Låter som en lilla sötis hade en mycket fin dopdag! Å visst är det en fin stund:)

 3. Melanie 16 June, 2013 Reply

  Vad fina ni är, grattis på dopdagen fina Alma!

 4. Carro 17 June, 2013 Reply

  Fint!! Ser fram emot att träffa er snart!

 5. The customized VOX guitar was the centerpiece on the yearly Tunes Icons auction held Saturday on the Big apple Tricky Rock Cafe via the Beverly Hills, Californiabased auctioneers. バーバリー トートバッグ http://www.ahmm.co.uk/handlers/burberry-bags07.aspx