BLOG

Antikmarkanden i Shanghai

Innan vi lämnade till Shanghai åkte jag till Antikmarknaden för att köpa på mig lite krimskrams. Jag ville ha med mig en vacker kalegrafi-pensel att hänga på väggen, två små krigarstatyer och en vas i klassiskt kina-blått. För sådana prylar är det antikmarkanden som gäller. Det gäller även att pruta HÅRT, bara så ni vet! Ner mot 10% av ursprungspriset går det att komma så ha ingen skam i kroppen är mitt tips.

Denna gången hade jag även med kameran till antikmarkanden och knäppte lite bilder, tyckte att de blev så där Shanghai-charmiga och väl värda att visas upp :-). Så bjuder på lite Shanghai-vibbar denna onsdagseftermiddag.

 

 

KRAM Sara

Comments

 1. Caroline 13 June, 2013 Reply

  Åh vad jag saknar Shanghai när jag ser dessa bilder. Ibland blir man alldeles nostalgisk och vill bara åka tillbaka!

  • lifeinshanghai 16 June, 2013 Reply

   Ja det kommer nog alltid komma stunder då man längtar tillbaks till den coola staden!

 2. Å, hade jag vetat att det fanns en sån marknad med de priserna hade jag propsat på att åka dit när ja var i Shanghai. Nu var jag iof bara där drygt ett dygn varav halva tiden spenderades på Westins champagnebrunch, så jag hade nog prutat rätt dåligt i den form jag var i. Får ta det nästa gång :)

  • lifeinshanghai 16 June, 2013 Reply

   Ja den får du ta nästa gång. Kanske med fördel efter en champagne-brunch ;-)