BLOG

Årets julkort

DSC_1366

 

Jag tror inte att det blir något julkort i år 🙂

 

Fniss, idag försökte vi ta ett julfoto på Alma. Det gck så där… Har sett att många av er tar söta julkort på era små och jag ville göra det samma med min lilla. Låt mig summera med att de små inte alltid är så samarbetsvilliga. Men jag ska erkänna, älskar henne lite extra för att hon inte rättar in sig i ledet utan säger ifrån när det inte passar. Min lilla sockertopp!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Nina 4 December, 2013 Reply

  Hihi bästa Alma! "Fniss" detta är ju ett perfekt julkort!

 2. Anna Vikström 4 December, 2013 Reply

  Hihi! Söta Alma! Det tog nog 3-4 försök innan jag lyckades med några bra bilder förra året ;) I år har vi inte lyckats med några hitintills!

 3. Charlotte 4 December, 2013 Reply

  Åh stackars Alma, det var verkligen inte hennes grej! Men det ser ju rätt tragikomiskt ut fotot så ett litet fniss blev det allt.

  • lifeinsingapore 5 December, 2013 Reply

   Ja, kände mig inte som årets mamma direkt när jag lät henne skrika för att fånga en rolig bild :-)

 4. Hanna 4 December, 2013 Reply

  haha! sötaste då! :)

 5. Caroline 4 December, 2013 Reply

  Haha fantastisk bild!!!! Mycket roligare och mer äkta än de flesta. Tycker definitivt att ni kan använda denna. :) kramar!

 6. Lina 5 December, 2013 Reply

  Hihi, gud så söt! Jag laddar inför årets fototagning... I fjol blev det väl så där, inget större gråt men inte en enda skarp bild. :D I år är ju den lilla damen 2 år, och mer bestämd än någonsin. Ska fundera på vad jag kan muta med...

   • Lina 5 December, 2013 Reply

    Överväger det ja! :D Eller engångstillåtelse att få leka med julgrisen/-bocken i halm... I mitt huvud kan det bli riktigt bra bilder, men, ja, det vet man ju inte! hihi

 7. Fanny 5 December, 2013 Reply

  Haha, så himla söt ju!!

 8. Josefine 5 December, 2013 Reply

  Sötisen! Det är bra att hon har en egen vilja. Jag hade turen att få till det perfekta julkortet på bara några minuter. Fick placerat honom " i position i rätt kläder" i rätt tid (lagom efter mat så vi undvek kräk och lagom efter sömn så han var glad). Mycket som ska klaffa!

 9. Nellie 6 December, 2013 Reply

  Detta är ju ett underbart julkort! Det passar ju inte heller in i mallen. Jag förstår att Alma protesterade, vem vill vara inlindad i glitter? ;) Kram