BLOG

Att gömma magen

DSC_0696

Med rätt kläder och vinkel så gå det nästa att gömma min gravidmage. Men bara nästan. Mina silkestoppar från Petra Ringström är föresten de perfekta preggo-plaggen än så länge.

 

DSC_0701

För vänder man på steken så poppar den så klart fram. Och om sanningen ska fram så får jag alltid sitta på metron nu för tiden, det vill säga folk ser att jag är preggo och erbjuder plats. Något Singporeanerna är duktiga på.

 

Min mamma frågade mig häromdagen hur det var med magen (det går hur bra som). Haha, den glöms nästan bort lite denna gången. I vardagen så är det jobb, lägenhetsjakt (nej, vi har inte hittat rätt än), husjakt och Alma som tar upp all tid. Och när jag skypar med familjen så är det Alma och hennes nya ljuvliga lilla kusin som stjäl showen. Som tur är har denna lilla krabat redan lärt sig att ta plats, jag är ju bara i vecka 27 och han sparkar redan så hårt att det gör ont emellanåt. Så glömmer honom gör jag så klart inte :-).

På jobbet försöker jag faktiskt hålla magen lite i bakgrunden och klär ner den så gott jag kan. Jag träffar ju mycket kunder och människor i allmänhet och vill inte att magen ska ta fokus. Är det någon som känner igen sig? Jag kände inte alls så med Alma men då jobbade jag nästan bara internt på ett stort bolag. Nu är jag ute och träffar folk, och är vårt lilla företags ansikte uttåt. Internt har jag hittat ett riktigt mirakelföretag som tror och satsar på DIG (och inte ditt kön eller eventuell bulle i ugnen). Men externt upplever jag redan att man får jobba lite hårdare som kvinna i Singapore, och då hjälper inte en preggo-mage en direkt.

 

Stor kram
Sara och magen

 

Comments

 1. Hanna 9 June, 2015 Reply

  Intressant vilken skillnad det kan vara med ettan och tvåan. Jag kan redan nu tänka mig att jag kommer känna lite lika dant när det är dags för tvåan nån gång. Att det inte ska vara magen kollegor lägger märke till först utan mig och mitt jobb. Med Lily fick magen mer är gärna synas- den var ju typ allt! :) Fin är du Sara! Nu ses vi snart! Kram

  • lifeinsingapore 9 June, 2015 Reply

   Ja det är verkligen skillnad. Jag har inte ens ritkig koll på vilken vecka jag är i. Och det hade jag verkligen med Alma :-)

 2. Nellie 11 June, 2015 Reply

  Jag känner verkligen igen det där med att andra graviditeten kommer i skymundan. Jag hade ju inte heller koll på vilken vecka jag var i. Vilket jobb du hittat/skaffat dig, det verkar ju helt perfekt! Jag ser fram emot att höra mer när vi ses. Kram!

  • lifeinsingapore 15 June, 2015 Reply

   Och jag ser fram att träffa dig rent sådär i allmänhet :-). Och att träffa din lilla skrutt :-) KRAM