BLOG

Att göra det bästa

Denna veckan så har jag varit på den roligaste step klassen jag varit på, på 3 år!!! Gillar du step så prova Kevins klass på Ambassy Court!

Jag måste säga, att för att ha varit första veckan tillbaka på kontoret. En jobbvecka där jag mest insett att det är trevligare att vara ledig än att sitta på kontoret, så har jag ändå lyckats göra en ganska bra vecka av det hela. Jag har varit på den roligaste step-klassen jag gått på sedan jag flyttade till Kina, ätit middag med fina tjejer, fixat naglarna och gått på dejt plus massage tillsammans med min man. När en jobbvecka känns tristare än trist så får man lixom göra det bästa av resten av dagen.

Well, imorrn är det fredag så nu är det bara en dag kvar på första jobbveckan :-). Vi håller tummarna för att solen ska skina iaf lite grann så att vi kan hänga lite vid poolen.

Kram på er!
Sara 

Comments

  1. Malin w-h 5 July, 2012 Reply

    Bra jobbat! Önskar att jag hade lika mycket energi! Haha!