BLOG

Att ha fyllt 30-ish

DSC_2960

Denna läckerbit fick jag i 30-ish present av min läckra man. En sådan jackpot, just denna modell har jag sneglat på ett tag.

DSC_2962

Modellen heter Jet Set, passande för en “lyxfru” som jag 🙂

DSC_2963

Det är min första väska från Michael Kors, tidigare har jag främst haft Mulburry och LV väskor. Men jag tror att märket är här för att stanna!

 

Jomen jag har ju fyllt år också :-). Tänk att livet gått så snabbt att jag inte hunnit tala om det för er. Jag brukar ju faktiskt tycka om att fira mina födeledagar och tar gärna emot gratulationer och hurrarop :-). Detta året försvann dock min dag lite då den spenderades på flyget hem från Australien. Jag firande alltså på ett 8 timmars flyg med en 1,5 åring… Och till på köpet fanns det inte ens bubblor att få eller köpa på flyget. Så tja, denna födelsedag går inte till historien direkt…

Med ett nytt år har dock tusen tankar om livet pluppat upp. Vad jag vill göra av mina resterande år, om jag är på rätt väg… Svåra frågor som ger mig en mix av ångest och upprymdhet. För visst är det möjligt att följa alla drömmar man har, bara titta på mig :-). Att bo utomlands har varit en livsdröm för mig och se var jag hamnat. Dock är jag lite osäker på vad jag vill här näst. Och hur tusan ska man kunna följa sin dröm om man inte riktigt vet vad den är?! Så många tankar och funderingar här, mest med fokus på familj och karriär. Fortsättning följer helt enkelt.

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Fanny 16 October, 2014 Reply

    Ha den äran!! Och fin väska! :)

  2. zizzi 16 October, 2014 Reply

    Mitt ända råd : ta det easy. Allt faller på plats så småningom. Du är ju en aktiv , medveten kvinna så det blir inga problemos. Du har medvind !!! kramar

  3. Sofia 22 October, 2014 Reply

    Snygg färg! Och visst är det extra kul när karlarna prickar in presenter på det här sättet :-)