BLOG

Att housewifa lite

 

Godkväll raringar! Hoppas att er jobbdag varit bra. Min har varit helt ok, men visst är det skönare att vara ledig?! Även om jag gillar mitt jobb så är jag så mycket hellre hemma och skrotar. Speciellt då jag har en stor härlig lägenhet att inreda 🙂

Annars så har jag precis satt ett bröd på bakning. Vi har en sådan där bakmaskin ni vet, som man sätter igång på kvällen och sedan vaknar man till nybakat bröd på morgonen. Det är helt ljuvlig att vakna till doften av nybakat bröd kan jag tala om. Idag har jag satsat på ett bröd med massa vetekli, solrosfrön och linfrön. Oxå en liten skvätt sirap för att det ger en sådan yammi smak. Längtar redan tills morgondagens frulle.

Godnatt vänner!
Sara 

Comments

  1. Piccolacasa 3 May, 2012 Reply

    Åh tack för att du säger det! Jag trodde att du var en fullkomlig arbetsnarkoman och att jag var ensam om att vilja inreda och baka bröd istället för att jobba. Framtidsångest de luxe idag. Skitdag. Förlåt, nu fick du det över dig! Ville bara säga att jag gillade ditt inlägg!

    • lifeinshanghai 3 May, 2012 Reply

      Hahaha, oh no vännen! Just nu är mitt liv väldigt jobbfokuserat, det erkänner jag. Men jag föredrar ändå ljuvliga hemmadagar. Önskar jag hade haft fler sådana, då hade jag bakat och piffa mkt mer! Varför framtidsångest?!?! Stor KRAM!