BLOG

Avslut

Solnedgång över The Big Island of Hawaii. Tyckte att det kändes lite passande att visa en avslutning så här när vi precis avslutat semestern.

Jag har verkligen njutit på Hawaii, verkligen!

 

Så var vi åter hemma i staden som aldrig tar slut och har inakkorderat oss i fina lägenheten på Yongkang lu. Packat upp våra stora väskor, satt igång en tvätt, pussat varandra på kinden och konstaterat att vår Hawaii-resa nog intagit plats nummer ett på reslistan. Alltså bästa resan någonsin. Det är riktigt bra jobbat, riktigt.

Så jag funderar och funderar på hur jag ska visa denna resa för er, vilka bilder av alla tusentals vi tagit som jag ska lägga upp här. I vilken ordning jag ska berätta. Pjuh, det blir inte lätt alltså, men det ska nog gå. För visst vill ni se och höra allt om resan till paradisöarna på Hawaii? Jag tar det under veckan, lite pö om pö med det vanliga bloggandet.

Annars så känns det ganska skönt att vara hemma, packa upp väskan och krypa upp i favoritfåtöljen och allt det där. Fruktkorgen är påfylld, kvällsmaten står i ugnen och vi har några roliga avsnitt som väntar på oss. Vi har en tisdagskväll att sätta tänderna i med andra ord. Vi hörs imorrn vänner!

Kram Sara

PS, tack för alla era grattis-hälsningar!!! Nu känns det lite bättre att ha blivit äldre 🙂

 

Comments

 1. Anna 16 October, 2012 Reply

  Vad spännande att höra mer om er resa! Låter som det var så fantastiskt som man föreställer sig! Shanghai skiljer sig lite mot Norrland:) Ingen snö ligger dock kvar, men det är bara ynka 2 grader idag..

 2. Anna 16 October, 2012 Reply

  Den första bilden gör ju inte drömmen om Hawaii mindre direkt. Ser fram emot att höra (och se) mer om er resa!

 3. Lisa 17 October, 2012 Reply

  Åh spännande :) ser fram emot bilder! Kram

 4. Helena 17 October, 2012 Reply

  Kate Blachett leende..du är så fint så i skymningen.. KRaam