BLOG

Babysim Singapore-style

DSC_0010

DSC_0012

Babysim hemma hos en av våra vänner. Ni ser, alla här i Singapore har en läcker pool. Vår ser ut så här.

 

Idag är det fredag och det betyder babysim hemma hos oss. Vi har gått på babysim med Alma sedan vi flyttade till SIngapore, alltså sedan hon var 6 månader. Hon börjar bli riktigt vass nu, lilltjejen. Doppar huvudet utan problem och kickar med benen som om hon aldrig gjort något annat. Dessutom kastar hon sig ut i vattnet utan minsta tecken på rädsla, så man kan inte släppa henne ur sikt ens en sekund. Puffärmar är en hit säger jag bara!

 

DSC_0023

Jag ska erkänna att jag är sugen på att ligga här och chilla. Men det kan jag ju bara glömma med Alma :-).

Vi har hittat en privat simfröken som kommer hem till oss och har lektionen där. Det är ett vanligt koncept i Singapore, men jag tror att vi verkligen hittat ett guldkorn i 60-åriga Maggie som är vår simfröken. Vi gillar henne allihop! Hon tar 90 dollar (ca 450 kr) för 6 gånger och det är betydligt billigare än simskolan vi gick på förra terminen. Maggie har vi hittat genom “word of mouth”, en i vårt gäng hade haft henne innan. Jag har tyvärr ingen hemsida eller liknande att skicka vdare er till, men bara hör av dig om du är intresserad så kan jag förmedla kontakt. Hon har simskola för barn i alla åldrar!

 

KRAM Sara

Comments