BLOG

Back home

DSC_3287

 Äntligen hemma igen!

 

Så är vi tillbaka i Singapore, hela familjen W. Efter 12 timmar instängda på ett plan landade vi äntligen i Singapore och jag känner mig väldigt tacksam över den blå himmeln och de 28 graderna som hälsade oss välkomna.

Men det är alltid med en viss vemodighet jag kommer hem igen. Vi som valt att bo utomlands är så klart olika, men jag tillhör sorten som inte kan lämna Sverige utan att känna mig nedstämd. Och när vi flög in över Singapore kunde jag inte låta bli att tänka att jag ser fram emot dagen då jag har ETT hem, och slipper flänga så. Både fysiskt och psykiskt. Det sliter lite på mig, detta med att ha fötterna på var sin sida av jorden. Med det sagt så ser jag väldigt ljust på en vår i Singapore, det har inte känts så här bra sedan vi flyttade hit för 1,5 år sedan. Och det var ljuvligt att komma hem till vår lägenheten och äntligen packa upp resväskorna vi bott i de senaste veckorna.

Nu sitter jag faktiskt och försöker bli av med lite jobb, jag har en deadline imorrn så det är flitens lampa som måste glöda här ikväll :-).

 

KRAM på er!

We are back in Singapore after a long flight and it was sooo nice to come back home! But I ahve to admit, that Im always sad when I leave Sweden. And one part of me is longing for the day when I only have one home and dont have to go back and forth anymore…

 

Comments

 1. Eva 5 January, 2015 Reply

  Välkommen hem Sara. Jag känner samma sak även om vi är mer nybörjare på detta liv än vad ni är. Ha en fin vår så ses vi snart!

  • lifeinsingapore 6 January, 2015 Reply

   Ja, det är två sidor av samma mynt... Ja snart ses vi, det ser jag verkligen frma emot!

 2. Katja 7 January, 2015 Reply

  Hej Sara! Jag drömde faktiskt om dig och din hemresa inatt... i drömmen tog du (på din mammas inrådan) några mycket stora glas rödvin innan du satte dig på flyget hem, för att orka med själva resan... :) Mer än det kommer jag knappt ihåg från drömmen. Jag hoppas iaf att hemresan gick bättre än hitresan! Jag ville också säga tack för träffen senast, det är faktiskt fortfarande lika mysigt att ses! Även om det är några månader mellan gångerna så känns det inte så. Jag hoppas ni får en underbar vår i Singapore och lycka till med alla projekt!!! :) Många kramar!!!

  • lifeinsingapore 12 January, 2015 Reply

   Hahaha!!! Hemresan gick så klart jättebra eftersom micke var med :-). Men det där vinet är en bra rekommendation i vilket fall. Ja visst är det härligt att ses. Jag blir lika glad och tacksam varje gång. Visst är det coolt att vi har varandra firtfarande, trots att vi inte ses så ofta ❤️ Kram!