BLOG

Bad hair day

Alltså mitt hår är KATASTROF nu för tiden. JAg sätter bara upp det i en knut i nacken för inget annat ser klokt ut.

Hej måndag!

Här i Shanghai har vi börjat veckan med glada miner och en någorlunda utsövd mamma så veckan börjar bra. Jag “sov” faktiskt 12 timmar i natt så fattas annat. För er som inte har små spädisar hemma så innebär att “sova” att man går upp 2-3 gånger per natt och matar, byter blöja och buffar liten bebis. Så 12 timmar var tydligen det som behövdes för att jag skulle känna mig back on track :-).

Vad som inte är back on track är mitt hår. Det är bad hair days every day nu för tiden. Så trist och jag har inte riktigt tid att stå och föna och platta på mornarna. Någon som har bra tips på snabba hår-räddningar?! Skulle vara kul att göra ngt annat än att bara dra ihop de torra lockarna i en knut i nacken.

Kram på er!
Sara

Comments

 1. Har inga bra tips tyvärr då jag är likadan. Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är att sätta upp allt hår i en knut. Sen sitter det så hela dagen. Skittråkigt!! Tanken var att jag skulle hinna till frisören en gång innan bebis tittar ut.. Får se hur det blir med det :) Hoppas du har en fin dag! Kramar

  • lifeinshanghai 5 March, 2013 Reply

   Skönt att jag inte är ensam :-). Jag gick till frillan precis innan a kom, kan rekommenderas! Kram

 2. Nina 4 March, 2013 Reply

  Vad söt du är ;) Har tyvärr inget bra tips, kör knut i nacken här också hihi Kram.

 3. Hanna 4 March, 2013 Reply

  Ha ditt fina lockiga hår utsläppt?!

  • lifeinshanghai 5 March, 2013 Reply

   I wish, men det är mer svinto än lockar. Om jag inte ägnar det massa tid jag inte har med fix. Trist!!!

 4. Nellie 5 March, 2013 Reply

  Inga bra hårtips tyvärr. :( Jag hade varit nöjd med knut i nacken, mitt "halvkorta" hår var mer ett fågelbo hela min mammaledighet. Mitt tips blir istället att passa på att piffa vid väl valda tillfällen istället och låt håret "vila" resten av tiden. :) Kram