BLOG

Badrocks-tips, någon?

Jag har letat efter en riktigt mysig badrock alla hotellkänsla länge nu men inte hittat någon som helt fallit mig i smaken. Är helt övertygad om att Lexingtons badrockar skulle vara helt perfekta men är det inte lite blodigt att hosta upp närmare 1500kr för en badrock? Behöver ju en till mannen med… Någon som kan tipsa om en lite billigare rock som fortfarande har den lyxiga, tjocka, mjuka hotellkänslan men som inte ruinerar en på kuppen?

 

GOD EFTERMIDDAG VÄNNER!

Hur har ni det denna onsdag? Här i Shanghai har vi haft en grå januaridag och mörkret har precis lagt sig över staden. Men det är en fin onsdag, det är det! Besöket hos barnmorskan gick som smort, även om jag tycker att hon är lite dålig på att ta sig tid och fråga hur jag mår, om jag är orolig inför förlossningen etc. Jag får verkligen se till att jag får ställt mina frågor annars skyndar hon lätt bort dem upplever jag det som. Men hon har koll på läget och på det sättet är hon super, jag känner verkligen att jag kan lita på henne (MK heter barnmorskan och finns på Family United i Shanghai). Ultraljudet gick bra, huvudet ner och fötterna upp :-). Har, precis som alla andra gånger, fått höra att det är en lång bebis som är lite större än snittet. Dagens vikt uppskattades till 3,2 kg. Men så vägde jag 3,75 kg när jag kom ut så hon brås nog på sin mor :-).

Ikväll ska vi möta upp Hanna och hennes C för en middag på Whisk. De har ÄNTLIGEN kommit tillbaka från en lång semester i Sverige och jag ser verkligen fram emot att catcha upp ordentligt med våra fina vänner.

 

Stor kram Sara

Comments

 1. frida 9 January, 2013 Reply

  hej! Ja morgonrock är typ det bästa plagget som finns! Jag hittade en underbar på tro det eller ej Ullared, det alternativet är ju iofs inget bra tips för dig! Men jag har en kommentar de brukar aldrig va så rysligt sköna när de är nya... tror det är därför man tycker så mkt bättre om dem på hotell de är tvättade 100 ggr... Kram

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Åh vilket bra tips! Kanske inte helt lätt för oss att ta oss till Ullred men man vet ju aldrig :-)

 2. Monica-Gravid med nr 1 9 January, 2013 Reply

  Jag har faktiskt en skön badrock som är köpt på Ikea. Det var visserligen ganska längesen så dom kanske inte har kvar dom längre. Skönt att allt såg bra ut hos barnmorskan. Nu har du ju nästan en färdigbakad bebis där inne :)

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Aha, kanske finns den perfekta badrocken närmare än jag tror :-). Får kolla in IKEA nästa gång jag är där :-)

 3. Ida 9 January, 2013 Reply

  Åh hälsa H och C så mycket från mig! Tänk om jag och Thomas hade fått hänga med er på middag ikväll - det hade varit helt fantastiskt! KRAM till er alla

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Jag hälsar och kramar, tro mig vi hade såååå gärna haft er här! Sommaren säger jag bara, sommaren!

 4. Emma 9 January, 2013 Reply

  Jag har en härlig från Pellevävare, men tror att de också är ganska dyra. Sen brukar Victoria Secret har lite varianter, kanske inte i fluffig frotté men dock andra snygga och mjuka! Annars kanske du kan kolla på nåt lyxigt hotell med SPA i SH om man kan få köpa från dem? kram kram

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Jag kollade in Pelle vävare, verkar inte helt fel alltså! Vill ju ha en såndär tjock gossig sak i frotte.

 5. Malin 10 January, 2013 Reply

  Så kul att ultraljudet gick bra:) Kram!!

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Ja, det är alltid lika lättande!

 6. Amanda 10 January, 2013 Reply

  Jag och sambon har båda morgonrockar från lexington. SÅ gosiga! Det är ju ett sådant plagg som håller i många, många år!:-)

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Ja, jag tror att vi skulle bli supernöjda om vi slog till på Lexington. Känns bara såååå dyrt. Men du har rätt, de håller ju en evighet!

   • Anna 15 January, 2013 Reply

    Jag fick beställt en Newport morgonrock här: http://www.badshop.se/newport-jamesport-morgonrock-kampanj-/32679-0 Helt klart bästa morgonrocken jag någonsin haft (och badshop.se har bästa priset på den)!

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Ja, det var skönt att höra!

 7. Jeanette 10 January, 2013 Reply

  Åh så mysigt med ultraljud! Alltid skönt med en bekräftelse på att allt är bra! Har tyvärr inte några tips på morgonrockar, är så dålig på att använda det själv... :)

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Ja det är ju det. Och lite magiskt att få titta in till det lilla underverket där inne :-)

 8. Caroline 10 January, 2013 Reply

  Hurra for valmaende och stor bebis!! Jag har en fran "cotton on" om det market finns hos er? Men den ar mer i fluffigt mjukt tyg, inte frotte'...och rosa och kort, det ar nog det samsta med den, att den ar kort. Men det var en gava sa jag tackar och tar emot :)

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Haha, skulle vilja se D i den korta rosa morgonrocken, då får du ju verkligen valuta för pengarna. Fniss fniss!

 9. Lola 10 January, 2013 Reply

  Vi har morgonrockar från Benetton och Marimekko. Både jag o mannen fick dem i julklapp... supersköna, men säkerligen inte billiga. Jag tror att du kan skräddarsy på skräddarmarknaden om du inte vill betala så mkt?

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Perfekta julkappen ju! Vi har faktiskt badrockar från tygmarknaden nu. Men jag tycker att de känns att kvaliten inte är så bra. De är lixom inte så gossiga, men så kostade de oxå 100 kr st :-)

 10. Emma 10 January, 2013 Reply

  Jag sprang på denna sida idag: http://bestofbrands.com/sv/338/pellevavare#page=1 REA är ju alltid najs :) kram

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Tusen tack för tipset vännen!

 11. Lisa 10 January, 2013 Reply

  Åh jag behöver med en ny :) Denna såg fin ut! Hoppas du mår bra sara! Kram kram

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Allt är fint här vännen, hoppas det samma för dig!

 12. Nina 11 January, 2013 Reply

  Jag behöver också en, tänkte att det kunde vara bra med en mysig morris när bebben kommer :) Funderar på att beställa den från Lexington.. är ju dyr men kommer säkert att hänga med ett par år.

  • sara 13 January, 2013 Reply

   Ja, jag är ju lite inne på samma spår. Helre en dyr som jag kan riktigt länge...

 13. Lot 12 May, 2013 Reply

  Lite sent för denna kommentar kanske. Men jag har just hittat din underbara blogg. IKEA har vita morgonrockar i riktigt fin hotellfrottékvalitet, på ikea familiy, för en spottstyver. Jag är nog inne på min tredje på 6 år, men så tvättas den en gång i veckan. Jag har en tendens att torka ansiktskräm på den varje morgon och varje kväll. Ingår liksom i rutinen. Kök Large så blir den riktigt mossig.