BLOG

Baka baka liten kaka

DSC_3519

Alma hade ett gäng små bagare över häromveckan, på julbak.

DSC_3506DSC_3527 DSC_3557  DSC_3552De var helt bedårande söta och förvånandsvärt intresserade av baket. Det får bli en tradition, att julbaka med Alma och hennes små vänner!

 

Mmm, det är najs att vara hemma i Skåne! Jag går mest bara runt och njuter av mörkret, tända ljus och familjen. Idag ska vi öka på julkänskan lite hemma hos min mor och julbaka. Min personliga favorit på jul-kaksbordet är ändå lussebullar så jag ska försöka få ihop en sats sådana. Annars tycker jag mycket om knäck och chokladpraliner :-). Vad är dina gotte-favoriter så här vid jul?

 

KRAM Sara

We are having a jolly good time back in Sweden! I really love coming home! Today the whole family is planning to make Christmas cakes. My personal favorite is the Swedish “lussebulle” so I will make sure to make a few of those!

Comments

 1. Josefin 14 December, 2014 Reply

  Har också julbakat idag!! En fråga om Singapore, hur klär man sig böst i landet? Jag ska packa min väska för en termins studier, och vad jag sett är det ju varmt! Så sommarkläder, men hur klär folk sig i vardags/studier där nere? Det är ju liksom inte en strandsemester jag ska packa för antar jag :)

  • lifeinsingapore 21 December, 2014 Reply

   Hej! Jag har inte pluggat i Singapore så jag vet inte hur fplk klär sig i skolan. Men på jobbet är det klänning/kjol eller tunna långbyxor som gäller. Man har inte shorts på jobbet. INomhus kan de vara kallt så man behöver en kofta pga av aircon. Men det är jättevarmt utomhus. Jag har ALDRIG varken långbyxor eller långarmat. Aldrig. inte ens på kvällen. När jag har jobbmöten har jag på mig klänningar eller kjol och blus som blir lite mer dressat. Sara

 2. Malin 16 December, 2014 Reply

  Så mysigt det ser ut. Barnen är verkligen koncentrerade:) Ha en fin jul!