BLOG

Barn på Orchard

DSC_0357

Orchard road är den stora stora shoppinggatan i Singapore. Här radar inte butikerna upp sid på rad, utan shoppingcenterna. Ett måste att besöka för varje Singapore-turist.

DSC_0362

Även jag går här titt som tätt. Det är ganska ofta jag har ärenden här. Som när jag ska fylla på nespresso-förrådet eller när jag ska köpa de billiga klämmisarna till Alma.

DSC_0377 DSC_0399 DSC_0404 DSC_0435

Och när Alma behöver en paus smiter jag in på shoppingcentert paragon, åker upp till 5e våningen och låter henne gå lös i den lekplats som finns där.

 

 

Är du i Singapore så måste du besöka Orchard Road, även om du inte gillar att shoppa så är det ett måste att spatsera runt på denna gata och känna in atmosfären. Där hittar du lika mycket folk som du hittar shoppincenter (för att inte tala om butiker). Som sagt, det är ett Singapore-måste att besöka denna gata.

Om du reser med små barn så är det kanske inte Orchard den barnvänligaste platsen i Singapore. Alma brukar i alla fall tröttna ganska snabbt på butiker och varma gator. Men det finns små barnvänliga guldkorn dit man kan ta ungarna så att de får spralla av sig lite. Själv hamnar jag ofta på våning 5 i shoppingcentret Paragon. Våningen är full med barnbutiker och jag handlar ofta till Alma här. Det finns verkligen en butik för allt, kläder, skor, leksaker, snacks, prylar, vagnar you name it. Dessutom finns det en inomhus-lekplats. Lekplatsen är ofta ganska proppad med ungar, speciellt på helgerna men den erbjuder ändå en liten break för kidsen.

Det var dagens Singapore-tips 🙂

 

KRAM Sara

Comments