BLOG

Barnkalas

ALMAONEYEARblogg

 

Inbjudan till Almas kalas har jag gjort själv :-). Blev riktigt nöjd! Jag saknar mitt jobb lite då och då. Jag jobbade som Internal Communication Manager på IKEA i Shanghai och då satt jag och pillade med grafisk design en hel del. Så kul att kunna göra en liten kalasinbjudan är ju nästan som att jobba :-).

 

Det rustas inför kalas på lördag. Barnkalas. Vår tjej fyllde ett år precis vid det kinesiska nyåret och då fanns det ingen lokal ledig. Men på lördag fanns det en ledig festlokal i huset där vi bor så då attans blir det kalas. Har man världens goaste ettåring hemma kan man ju inte låta ett barnkalas rinna ut i sanden.

10 små ungar kommer. Och en himla massa mammor och pappor. Så vi laddar med chokladbollar, pajer, syltkakor, ballonger och jordgubbstårta. Och vin tll de vuxna. För är det barnkalas så är det!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Sandra 5 February, 2014 Reply

  Så roligt med kalas! Inbjudan var jättefin - enkel och stilren :)

 2. frida 5 February, 2014 Reply

  så roligt med annorlunda inbjudningskort. Sött och tufft på samma gång=)

 3. Nina 5 February, 2014 Reply

  Tjusig inbjudan! Visst känns det speciellt med 1 års kalaset, vi är så förväntansfulla <3

 4. Åååå så snyggt! Jag surfar runt för att få inspo till dopkorten vi ska göra! :) Vill ju sno din ide och skriva dop och en bild på A i O:et :D så snyggt var det hihi! Men det ska jag såklart inte göra! Men du är verkligen superduktig! Kul med kalas! :)

  • lifeinsingapore 6 February, 2014 Reply

   Klart du ska låna design av mig!!!!! Det är ju så man gör, hittar inspo ngnstans och gör om det till sitt eget :-)

 5. lisa 5 February, 2014 Reply

  Såå fint kort :)

 6. Lina 7 February, 2014 Reply

  Superfint kort! Vad använder du för program?

  • lifeinsingapore 8 February, 2014 Reply

   Detta kortet gjorde jag i indesign. Mitt favvoverktyg när man ska blanda bild och text :-). Bilden redigerade jag i photoscape och gjorde till en cirkel i photoshop.

 7. Nellie 7 February, 2014 Reply

  Hoppas hoppas hon kryar på sig! Och vilken snygg inbjudan du gjort. Jag vill ju lära mig mer om grafisk design. Vilket verktyg använder du? Kram

  • lifeinsingapore 8 February, 2014 Reply

   Jag jobbar mest i indesign. Lite i photoshop men jag är inte alls duktig på det verktyget. Foto redigerar jag i snabbversionen photoscape (gratis att ladda ner)