BLOG

Beuty

DSC_1975

Om det är något jag fått upp ögonen för denna sommar så är det hur vackert Sverige är. Sverige har faktiskt seglat upp till topp 1 i länder jag vill resa runt i.

DSC_1960DSC_1957

Här står vi och beundrar vackra Fjällbacka. Där sov vi två nätter, i en segelbåt så klart 🙂

 

Vi är tillbaka i Helsingborg, lilla familjen W efter vår lilla Sverige-tour. Eller,Alma och jag är här, M har redan hunnit åka tillbaka till Singapore. Nu har lilltjejen och jag en vecka kvar i Sverige innan det är dax för oss att joina M hemma i öst. Efter snart 7 veckor boende i en resväska ser jag verkligen fram emot att komma hem!

Det har för övrig gått fantastiskt bra att bila Sverige runt med Alma. Vi har klarat oss helt utan panikskrik i bilen. Det trodde jag aldrig skulle vara möjligt… Tricket har varit att tajma körningen med Almas sovtider, obegränsat med äpplen och russin, lek och bus samt barnappar i telefonen. Vi bilade alltid ner till Europa när jag var liten och efter denna sommar kan jag tänka mig att bilsemestra även med min familj. Fast just nu är jag mer sugen på att köra norrut än söderut. Sverige är ju bara såååå vackert och som Skåning är norra Sverige mig helt outforskat. Det hade varit grymt att få se norrsken, vandra i norrländska fjällen eller varför inte i de värmländska skogarna. Vi får se om vi kan få ihop en resa norrut nästa sommar 🙂

 

KRAM Sara

Comments

 1. Anna 6 August, 2014 Reply

  Sverige är verkligen ett vackert land och värt att upptäcka!

 2. pilla 6 August, 2014 Reply

  Det måste verkligen vara ulitmat att bo utomlands på vintern och vara hemma några veckor på sommaren!

 3. Fanny 6 August, 2014 Reply

  Jag förstår precis vad du menar! Och det blir såklart extra starkt eftersom vi bor utomlands. Man reser runt i världen till olika fina platser, men sen kommer man till Sverige och storknar varje gång av hur magiskt vackert det är. En rejäl sverigetur står högt upp på vår lista också! (det är bara så mycket annat som kommer emellan jämt)

 4. Freedomtravel 6 August, 2014 Reply

  Sverige är väldigt fint! och visst upplever man det på ett annat sätt i det här fantastiska vädret!

 5. Nina 7 August, 2014 Reply

  Ljuvliga bilder, visst är Sverige fantastiskt!