BLOG

Blog-love

Så här en fredag tänkte jag ta och sprida lite extra bloggkärlek! För jag måste säga att min blogg och alla vänner jag funnit här verkligen berikar mitt liv och ger mig så många leenden på en dag! Alla kommentarer, allt utbyte, inspiration, intressanta tankar… Tänk att man kan få så mycket av människor som jag i de flesta fall inte alls känner utanför bloggvärlden! Jag hade faktiskt önskat att få träffa er alla, IRL! Det hade varit ngt!

Idag tänkte jag hylla 3 bloggare som jag ofta får lite extra bloggkärlek av. Som ofta lämnar genomtänka gulliga kommentarer, som inspirerar mig till att förbättra mig själv och som ofta ofta får mig att blir lite extra varm inombords med sin omtanke. Är det inte blogg-magi så säg?

 

Untitled-3

Linn. Varje gång jag går in på Linns blogg så möts jag av vackra bilder och texter som så ofta påminner mig om att se det vackra i allt smått. Det är som att Linn har gåvan att se livet, den ljusa sidan (jo men faktiskt Linn, även om jag vet att du också kämpar ibland). Och sedan lämnar Linn alltid så där eftertänksamma kommentarer som säger “jag tycker verkligen om att titta in här Sara”. Jag ska nog vara så modig som att påstå att det inbland känns som att vi sitter och fikar med varandra genom våra bloggar :-). Du hittar Linns blogg här.

Linns beautiful blog is also available in English. If you are looking for a blog that s you to see the bright side of life. The beauty in all small things, visit her. 

 

Untitled-2

Nellie alltså! Hon är full med energi, nya projekt, utmaningar och så många kloka tankar om mat, träning och hälsa. Hon är nog min hälso-guro, Nellie. Ja och Nellie känner jag faktiskt IRL, vi hostade ett yoga-event i somras. Minns du? Så jag kan intyga att hon lever som hon lär vilket får mig att tycka ännu mer om denna härliga tjej! Du hittar Nellies blogg här.

 

Untitled-1

Annelie tar med mig jorden runt. Hon är en helt fantastisk rese-fotograf och genom att titta in till henne får jag följa med till Spanien, USA, Italien, Gästrikland… Jorden runt! Dessutom har hon bloggvärldens snyggaste header :-). Vi har följt varandra länge, Annelie och jag och hon börjar kännas som en sådan där kär gammal vän. Varje gång jag ser en kommentar får henne eller tittar in till hennes blogg så drar jag lite på smilbanden, då får jag ju träffa Annelie :-). Du hittar Annelies blogg här. 

 

Vem vill du ge bloggkärlek till idag?

KRAM Sara

Comments

 1. pilla 1 November, 2013 Reply

  Vilka härliga länkar!

 2. Åh vad kul med lite blogginspiration. Ska genast kolla in dina favoriter. Hoppas du har en underbar dag sötis. kramar

 3. Nellie 2 November, 2013 Reply

  Åh, underbara Sara. Vad glad jag blir, och lite gråtmild faktiskt. Tänk att jag t.o.m. kan inspirera dig, jag menar du är ju inte direkt ohälsosam. Dessutom inspirerar du mig också. Win win liksom. Hoppas vi får tillfälle att umgås IRL när ni landar i Sverige en vacker dag. Stor KRAM!

 4. annelie 2 November, 2013 Reply

  Men Sara, jag smäller av!! Tack så himla himla mycket. När du stiger upp imorgon så kan du verkligen känna att du har gjort och sagt något av stor betydelse för någon! Jag blir jätteglad! Du har blivit detsamma för mej, någon jag tänker på och vill veta hur det går för. Jag ser fram emot den dag våra vägar möts utanför cybervärlden! Många kramar!

 5. Pingback: recently.se / 2a November

  […] har börjat bra. Jag klickade nyss in hos min favvo, Sara i Sinapore och såg det här ← TACK!! Detta gjorde mej så himla megaglad, det behövdes verkligen efter ett par förtvivlade […]

  Reply
 6. Fröken L 2 November, 2013 Reply

  Vad härligt med lite blogginspiration. Tänk att man kan få såna underbara vänner och sån inspiration i bloggvärlden. Härligt att följa ditt liv i Singapore. Kram Linda

 7. Hanna 2 November, 2013 Reply

  Vad kul med lite bloggtips. Mer bloggkärlek behövs dessutom.

 8. Linn 6 November, 2013 Reply

  Men kära, underbara du! Så GLAD jag blir. Och rörd. Sitter här med ett fånstort leende i min ensamhet. Eller, nej förresten, jag är ju inte riktigt ensam. Vi sitter ju och fikar med en kopp te eller kaffe nu :-) Visst känns det så! Just nu kämpar jag för att se det ljusa i den där gråa sörjan som är novembersverige, men att läsa det här gav mig en kick! Dags att rycka upp sig och låta mungiporna peka uppåt :-) Massa kramar till dig och tack själv för en UNDERBAR blogg!

  • Mira 25 December, 2016 Reply

   Could you write about Phcsyis so I can pass Science class?

 9. Christiana 24 December, 2016 Reply

  chanceuse, moi qui envoie des cartes par dizaine chaque année et qui en reçoit si peu...faut que je change de famille LOLelielmurs voeux pour la suitefabiola