BLOG

Börja dagen

DSC_0099

Yeah, visst känner man sig duktig de mornar man lyckas börja dagen med att träna?! Jag har förresten förälskat mig i beach-klänningen jag köpte för inga pengar alls på Bali.

 

DSC_0101

Häromdagen var det jag som tog mig till husets 50 meters bassäng och rev av 1000 meter innan frukost.  

 

DSC_0104 DSC_0105

Visst är poolen vacker i morgonljuset?

 

DSC_0113

Som gammal simmare är det så klart brillor och simmössa som gäller. Annars blir det inte på riktigt (och rysligt svårt att crawla) :-).

 

GODMORGON!

Hoppas att dagen börjar fint hos er! Jag måste säga, att något av det bästa med Singapore är att de allra flesta mornar börjar med att jag ligger i sängen och ser solen gå upp över skyskraporna. Då har M och Alma redan börjat dagen, och jag som är lite segare i starten tar ofta så pass lång sovmorgon att jag får se solen gå upp. Och ja, enligt min man är det sovmorgon (note, jag går oftast upp någon minut efter sju. Man har olika preferenser).

Det faktum att det kan gå veckor mellan solstrålarna i Sverige har jag nästan glömt bort. Jag kan inte riktigt minnas hur det var när man gick till jobbet i mörker, när det regnade hela dagen och att man till slut gick hem i mörker igen. Just den biten kommer bli riktigt jobbig den dagen vi återvänder till Sveirge. Men, nog om det! Nu är ju sommaren på intåg och snart kommer de månaderna när solen aldrig vill gå ner. Jag hoppas verkligen att jag inte få se solen gå upp under våra veckor i Sverige, för det skulle innebära på ok för tidiga mornar, även för M.

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. pilla 9 May, 2014 Reply

  Vilken drömstart på dagen! Jag önskar mig också en simbassäng hemma!

  • Anna 10 May, 2014 Reply

   Jag säger det samma!

 2. Nellie 9 May, 2014 Reply

  Morgonträning är så skönt, men ändå så svårt. Är du simmare?!?!? Jag har varit på simträning idag och jag känner mig fortfarande som en val med andnöd när jag försöker crawla och då är jag ändå inne på kurs nummer två. Det går trögt med andra ord. Vad skönt att huvudvärken och kaffesuget släppt. Kram