BLOG

Början på Bali

DSC_0979

 

Ni skulle bara veta hur svårt det är att knopa ihop ETT inlägg om en vecka på Bali. Det är på snudd omöjligt och jag har nu suttit många långa minuter med en djup rynka i pannan och försökt välja. Välja bilder, välja vilka sidor jag vill dela med mig av. Nu har jag kommit fram till att jag börjar med början. Med en soluppgång över Bali.

 

DSC_1008DSC_1004

 

Vi smög nämligen ut en morgon, mamma och jag. För att ta en cykeltur i soluppgången. Och det var det verkligen värt. Havet låg stilla, vindarna var ljumma och tystanden så rogivande. Dessutom bjöd morgonen på tusentals små kodak-moments. Min trogna tjänare, min Nikonkamera, gick på högvarv.

 

DSC_1020DSC_1019
DSC_0992DSC_0996

 

Man bara måste älska Bali, eller vad säger du?! Jag vill nästan beskriva ön som en mix mellan Thailand och Hawaii. Och det säger mycket då det är mina absoluta favorit-resemål, ever. Riktigt på denna topplista hamnade inte Bali men på en god tredjeplats tillsammans med Kambodja vill jag nog ändå ge landet. Det är något med atmosfären på Bali som är svår att beskriva, men den får mina axlar att sjunka lite och mina tankar att dras till drömmen om ett hippiliv långt borta från all betong.

 

    DSC_1041

HAPPY in Bali!

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. zizzi sparvén 24 April, 2014 Reply

  Så roligt att få se de fina bilderna och läsa dina kommentarer. Ni verkar ha haft en härlig vistele på ön.

 2. pilla 25 April, 2014 Reply

  Men åh har du varit på Bali?!? älskar också den, blev sjukt avis nu! Måste tillbaks dit och till Gili islands

 3. Rebecka 25 April, 2014 Reply

  Jag blir så sjukt sugen på att ut och resa när jag ser dina fantastiska bilder! Men inte riktigt läge just nu...tyvärr. Trevlig helg! Kram!

 4. Nina 25 April, 2014 Reply

  Gud så underbart, älskar ju Hawaii så då borde jag väl älska Bali? Måste åka dit!

 5. Nina 25 April, 2014 Reply

  Utan barn!!! Haha

 6. Pingback: Snapshots a la Bali | lifeinsingapore

  […] Tänkte att jag skulle ta och visa de sista Bali-bilderna. De är helt enkelt för läckra för att inte visas upp. Det blir lite spridda skurar här, från tempel, gränder och staden Seminyak. Våra beach-bilder har jag ju redan visat er, de hittar ni här. […]

  Reply
 7. Nollie 25 December, 2016 Reply

  You mean I don't have to pay for expert advice like this anoryme?!

 8. Wind 28 December, 2016 Reply

  Thanks for the inhsigt. It brings light into the dark!