BLOG

Bortskämd

Alma blir så otroligt bortskämd av vänner och bekanta som skickar brev och presenter från jordens alla hörn. Så gulligt att det är så många som tänker på henne och som önskar att välkomna henne till världen!

 

Till och med DIY lekasaker har hittat hela vägen till Shanghai. Detta är en liten kanin som är fylld med riskorn, gjord av ingen mindre än Almas faster. Tanken är att jag ska bära kaninen några timmar nära min kropp så den doftar mig. Sedan kan man värma den i micron och lägga brevid Alma när hon ska somna. Så får hon min doft och kroppsvärme och därmed lite hjälp att komma till ro.

 

Tack för alla kommentarer om vår stora flytt! Vi ser verkligen fram emot att flytta till Singapore och jag ser fram emot att ta med er dit :-). Men det dröjer ju ett tag innan vi är där. Först ska vi avsluta livet här i Shanghai, sedan ska vi spendera hela sommaren i Sverige. Sen, ska vi till Singapore.

Här i Shanghai är för övrigt en lite småstressig dag. Om några timmar landar Ms syster med man och 4 barn. De kommer att bo i en lägenhet nära oss och jag ska dit och fylla upp kylskåpet innan de kommer. Nyanlända resenärer brukar ju uppskatta en macka och en kopp te. Sedan ska jag tillbaka till lägenheten på Yongkang lu och preppa för pizzakväll. Hemmagjord pizza är ju bara så gott och något som alla gillar så det är planen fär kvällen.

 

Kram på er!
Sara 

Comments