BLOG

Bortskämd

Jag går runt i ett hav av blommor här hemma på Yongkang lu, man kan nästan tro att hela lägenheten förvandlats till en ljuvlig trädgård :-). M, familjen och vänner har överöst mig med blommor och jag kan inget annat än att tacka! Jag är så svag för vackra buketter och går runt här och sniffar på alla buketter (när jag inte sniffar på Alma då).

 

Tack vänner för alla tips ni delade med er av igår. Det är verkligen ett helt nytt liv, att helt plötsligt vara mamma åt en liten liten docka och det kommer nog ta sin lilla tid innan jag vant mig. Men vänner, idag har jag lytt ert råd att inte göra så mycket annat än att bara ta hand om Alma, fast jag har gjort det Shanghai-style. Så istället för matlådor använder jag Shanghais utmärkta home-delivery system och har ällt hem mat och blöjor till dörren. Så än så länge klarar vi oss himla bra, Alma och jag :-).

 

Kram Sara

Comments

 1. Monica-Gravid med nr 1 5 February, 2013 Reply

  Det är så fint med buketter i hemmet. Förstår att du njuter! Ni verkar klara er himla bra, du & Alma :) KRAM

  • lifeinshanghai 6 February, 2013 Reply

   Ja vi har det fint. Idag introducerade jag nappen vilket var en hit!

 2. Catherine 5 February, 2013 Reply

  Hej! Online shopping är jag bra på! Säg till om du behöver hjälp! Kram!

  • lifeinshanghai 6 February, 2013 Reply

   Åh vilket erbjudande! Det kommer jag garanterat att behöva :-)

 3. Anna 5 February, 2013 Reply

  Så skönt att kunna fly stan:) Förstår att flygresa kanske inte känns helt lätt just nu. Delivery-style låter ju suveränt! Hade jag gärna haft emellanåt. För visst är det så, inte alltid lätt att hinna äta med en liten spädis hemma.

  • lifeinshanghai 6 February, 2013 Reply

   Ja, delivery är ett av Shanghais allra bästa! I love!!!

 4. Helena 6 February, 2013 Reply

  Ja du, mindre multi-tasking och fokus på barnen och återhämtningen nu! Du kommer klara det nya duo-livet utmärkt för du är kärleksfull och duktig!! Kramis