BLOG

Bride to be

 

Jag tänkte ta och dela med mig lite om timmarna innan jag sa JA. De där timmarna när jag förvandlades från en helt vanlig brutta till en brud på 4 timmar. För ja, det tog 4 timmar med hår och make innan jag var färdig :-). Då vi gifte oss långt från hemma så var jag ”tvungen” att välja en frisör jag aldrig testat innan. Jag hade inte heller tid med en testuppsättning eller sminkning så det var bara att hålla tummarna och se glad ut. Hihi, konstigt nog var jag faktiskt inte ett dugg nervös när jag, min syster (och tärna) och min mamma klev in hos frisören på bröllopsdags-morgonen. Det kändes bara kul och lyxig att få bli så ompysslad och servad med jorgubbar och bubbel.

 

 

Då vi gifte oss strax utanför Båstad var det just i Båstad jag hittade min frisör och tursamt nog har jag en nära vän som bott i Båstad många år och som kunde rekommendera mig en. Det blev Carina på anrika Fricks som gjorde mitt hår en deras sminktjej (som jag tyvärr tappat namnet på) som gjorde min make-up. Och jag blev bara såååå nöjd! Helt otroligt att två tjejer som jag aldrig träffat innan, bara mailat lite med, kunde snappa upp så på pricken vad jag var ute efter. Lite extra nöjd är jag faktiskt med make-uppen, hon lyckades verkligen att hitta mina färger och framhäva mina drag. Jag vill INTE har en rosa prinsess-sminkning. Det är bara inte jag, inte ens på min bröllopsdag så jag är så nöjd med att hon istället använde en bruna färger för att omvandla mig till brud.

 

 

 

Nä vänner, nu tar vi och tittar på bilderna istället 🙂

 

Dessa bilder gav jag frisören för att använda som inspiration, framförallt den nedre bilden till vänster. Jag ville ha en låg, inte allt för ”ordentlig” uppsättning och sedan blommor i håret. Blommorna valde pappa, de såg jag själv inte förrän hos frisören. Vita blommor var det enda jag sagt.

 

Så satte frisören lixom igång och började att locka hela håret. Minns ni Nelly i Lilla Huset På Prärien tjejer?! Visst finns det likheter?! Roligt att man lockar så till en uppsättning som inte ska vara lockig, men hon visste vad hon gjorde Carina. Bild privat.

 

 

Sedan var dax för make-uppen som då gick i bruna nyanser. Tjejen som sminkar mig sminkar mycket modeller som ska fotograferas och jobbade mycket med skuggor. Det var inte annat än att jag kände mig lite som en modell :-). Bild privat.

 

Sista touchen! Bild privat.

 

Sedan blev jag lixom brud! På dessa bilderna tycker jag att sminkningen syns så bra, en timmes spacklande också ser det ändå så naturligt ut! Bild Malin Weinert.

 

Ja också en bild på håret från sidan, med de fina blommorna! Då jag inte hade någon slöja tyckte jag att det blev super att plocka upp det vita i med hjälp av blommor istället. Det band lixom ihop hela outfiten tycker jag. Bild Malin Weinert.

 

Så vad säger du, YOU LIKE?!

Kram Sara

Comments

 1. I LIKE!!! Du är så vacker! Jag kände mig också vacker och blev väldigt nöjd med både hår och smink (sminket fixade jag dock själv)... Så roligt att få läsa mer om er dag, vill ha mer mer mer :) fredagskramar

 2. Piccolacasa 11 August, 2012 Reply

  Kanonsnygg! Naturligt och ändå tydligt markerade vackra drag. Bra jobbat till tjejerna! Men de hade ju bra material ;)

 3. Anna 11 August, 2012 Reply

  Tänkte på det redan när jag såg första fotot från bröllopet - hur snygg sminkad du var och att det såg så naturligt ut ändå! Frisyren är u n d e r b a r ! Roligt du vågade chansa och fick högvinsten :)

 4. Sofia 11 August, 2012 Reply

  Oj, så otroligt vacker du är!! De lyckades verkligen att framhäva dig och din skönhet! Er dag ser verkligen ut att ha varit fantastisk! Fotografen har lyckats fånga alla känslor! Åh, vackert allt ihop! Kramar

 5. Sara 14 August, 2012 Reply

  Tusen tack för era fina kommentarer!!! Det värmer i hjärtat!!!