BLOG

Busy days

DSC_1083

DSC_1088

Mmmm, I love vår balkong! Jag måste säga att jag luckats att få den så där grön och vilsam som jag ville. Och när det precis regnat, då går det faktikst att sitta där och dricka te utan att svettas ihjäl. Annars är det mest isdrinkar som gäller på vår balkong. Även i december.

 

Så var vi åter ensamma i lägenheten på 18e våningen. Min barndomsvän Charlotte åkte tillbaka till Sverige igår och nu har vi exakt 3 besöksfria dagar att njuta av innan vi ska på det igen. Ja, vi har några galna veckor framför oss, inte helt oväntat när det gäller familjen W :-). Ms man med familj kommer på fredag och stannar tills på onsdag. Ja och fredag nästa vecka lyfter Alma och jag mot Sverige. Wihiiii som vi längtar!!! Men det innebär också att under hela december månad får familjen W två dagar på egen hand. Två. Men det får gå, vi har klarat det förr!

Men visst hade jag önskat att M kunde flyga med oss till Sverige redan om 1,5 vecka men en i familjen måste faktiskt jobba. Så han kommer efter lagom till jul. Det blir första julen i Sverige på tre år så även om jag vet att det kommer bli galet stressigt så kommer det bli grymt. På den lilla veckan M är i Sverige ska vi hinna med att fira jul med båda mina föräldrar (de är skilda), åka upp till Örebro och fira lite jul med Ms familj, gå på barndop och ha ett ett-års kalas för Alma. Sedan kommer vi komma tillbaka till Singapore i lagom tid att fira nyår med ett nytt gäng besökare. Well… Galet kul kommer december att bli i alla fall!

 

 

DSC_1086

Här samlar jag gärna lite kraft, det behövs i december alltså! Den vackra blå vasen har jag köpt på antikmarknaden i Shanghai och jag ångrar att jag inte köpte två…

 

KRAM Sara

Comments

  1. Nellie 26 November, 2013 Reply

    Galet kul kan man säga. :) Vad härligt att fira jul med familjen. Kram

  2. Vilka vackra bilder. Och visst är det mysigt med besök även om man blir galet trött också ;) . Härligt med en jul i Sverige. Då hoppas vi på en vit jul. kramar

  3. Jessica 26 November, 2013 Reply

    Så härligt att ni ska fira jul i Sverige. Min familj bor 30 mil här i från och i år ska vi fira jul hemma hos mamma och pappa vilket ska bli himla mysigt!

  4. pilla 27 November, 2013 Reply

    Men vilken fin balkong! Härligt med jul i Sverige, efter några utlandsjular så uppskattar man det så mycket mer. Hoppas det kommer lite snö också för inramningen.