BLOG

Buzy Sunday

DSC_0353

Min tjej! Min fina fina tjej!

 

Så var det söndag igen. Den söndagen då min pappa ligger i min soffa och kollar på film, M skypar på balkongen, Alma ligger och sover och jag sitter och bloggar. Ihop men ändå isär. Det är fint det oxå. Och ja, du läste rätt. Min pappa är här! Min starka, kloka, älskade far som aldrig slutar att imponera på mig. Han har varit här i en vecka snart men jag har lixom inte haft tid att berätta. Tiden har gått åt att hänga med honom istället :-).

Jomen, söndag var det. Vi har haft en aktiv sådan med strosande i arab-kvarteren, mys i botaniska trädgården och till slut livekoncert och picknick. Ljuvligt!
DSC_0343DSC_0356

Vi åt en grym lunch idag. På alaturka som ligger mitt inne i arabkvarteren. Grym mat, äkta turksiskt och fräsch som bara den! Nom nom!

 

DSC_0382DSC_0377 DSC_0395

Sedan spenderade vi eftermiddagen i botaniska trädgården i Singapore. Ett sådant ställe alltså! Så vackert, häftigt och dessutom gratis! Kan verkligen rekommendera ett besök där!

 

DSC_0397

Så avlslutade vi vårt besök i botaniska trädgården med att lyssna på en konsert. Vi hade med oss picknick så klart. Också bubbel och ett gäng härliga vänner. Dessutom hade vi blå himmel och ljumma vindar. En helt perfekt avslut på en fin vecka!
DSC_0401 DSC_0402 DSC_0406

 

 

Nu väntar en kopp te och en pappa på mig. Skön söndag vänner!

 

KRAM Sara

Comments