BLOG

China Town

DSC_1014 DSC_1021DSC_1018

 

 

Nu när vi har besökare på plast har vi utforskat Singapore och utforskat China Town. Där har jag inte varit innan och jag måste säga att jag inte var jätteimpad. Little India och Arab Quarters är mycket trevligare enligt mig.

 

DSC_1017

Och besökerskan. Min barndomsvän Charlotte, vi har hängt ihop sedan vi var knappt 3 år fyllda. 

 

Ett snabbt HEJ till er denna fredag! Charotte och jag är på väg ner till poolen för att chilla en timme när Alma sover förmiddagslur. En av fördelarna med att ha hjälp. Brudarna kan dra till poolen och Alma kan sova sött i sin säng :-). Med mig tar jag en av alla tidningar Charotte hade med sig från Sverige, fredagslyx!

 

KRAM Sara

Comments

  1. Hanna 22 November, 2013 Reply

    Vad kul att träffa vänner!

  2. Linn 24 November, 2013 Reply

    Jag undrar om jag inte har skrivit det förr här hos dig (förlåt om jag upprepar mig i så fall :-)) men jag gillar verkligen idén med stadsdelar som tar en till olika länder och kulturer. Självklart ersätter det inte "riktiga" resor, men för att om så bara för en stund få insupa en annan atmosfär... Little India låter som något för mig, även om jag just nu snöat in stenhårt på dels kinesiskt men framförallt japanskt. I går satt jag här och drack sake, läste Murakami och googlade japansk mat. Vet inte vad som tagt åt mig :-)