BLOG

Cool Fruits

DSC_0374 DSC_0376Dessa “fruktisar” är de billigaste jag hittat i Singapore hitills, ca 8 kronor för en flaska (de andra jag hittat kostar 15-30kr stycket). Finns att köpa i en ekologisk matbutik på 5e våningen i shoppingcentret Paragon på Orchard Road.

 

Hej fredag!

Jisses, vad hände?! Denna veckan har gått fortare än vanligt. Men så har vi oxå besök just nu och då brukar ju tiden rusa lite fortare. Speciellt när besöket innebär ytterligare en liten i huset. Hjälp vilken fart!

Japp, och som ni ser på bilderna tipsar jag idag om lite barn-mellis. Dessa “klämmisar” eller vad de kallas är det bästa snackset enligt Alma och mig :-). Alma ääääälskar och jag tycker att de är så smidiga och enkla att ha med. Här i Singapore finns många olika sorter och smaker. Dem med bäst pris (samtidigt som de är eko) har jag hittat i en liten ekologisk butik i shoppingcentret Paragon. På 5e våningen hittar du dem!

 

Happy Firday!
Sara

Comments

  1. Nellie 17 January, 2014 Reply

    Klämmisar är bra. :) Dessa var ju riktig billiga, och klart det ska vara eko! Kram

  2. Anna Vikström 18 January, 2014 Reply

    Ellie ääääälskar såna fortfarande! Tycker oxå att de är grymt smidiga att ta med sig när man ska bort eller resa. Jag har alltid några i skötväska när vi reser nånstans i fall hon strular med maten eller bara missnöjd med allt. Packa några extra när du ska flyga till Sverige, så har du en sak till att distrahera Alma med ;-). Kram