BLOG

Coral

DSC_0059

 

Sara goes coral!

 

Jag har nog sett hos ni gosar till det där hemma. Plaockar fram murriga halsdukar, tänder doftljust och dricker te ur stora koppar. Well, inte här. Här råder det ju sommar året om och jag har inte tagit på mig långbyxor sedan vi flyttade hit. Istället flänger jag runt i ljusa sommarfärger och lätt material. Något som är lite komiskt dock är att butikerna tar in samma sortiment här som i resten av världen. Det vill säga höst och vinterkläder. Så på galjarna hänger skinnjackor, tjocka cardigans och jeans. Jag undrar stilla, får de sålt något?! Inte till mig i alla fall, glöm att jag sätter på mig en skinnjacka när det är 30 grader utomhus!

Annars är denna torsdag dagen då hela familjen B kommer till Singapore. Som vi har längtat! Ni som har hängt med sedan tiden i Shanghai vet att just Hanna, C och deras lilla Lily ligger oss extra varmt om hjärtat och jag längtar så efter att ha dem nära nära igen. Snart så, de landar redan i eftermiddag 🙂

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Anna 26 September, 2013 Reply

  Skinnjacka i 30 graders värme?:) Jag hade också valt kortbyxor! Härligt med besök, förstår att du längtar! Kram

 2. annelie 26 September, 2013 Reply

  Jag hade nog också hoppat skinnjackan! Här har vi just nu -1 grad kallt! Det blir första gången jag cyklar till jobbet i kylan. Kram!

 3. Helena 26 September, 2013 Reply

  Gaahh! Kan knappt läsa detta och än mindre titta på bilderna från ert paradis. Minns nu ihåg VÄLDIGT TYDLIGT vad som var min främsta motivation att flytta till Kina; ett varmare klimat. Det är onormalt att bo så här nära polcirkeln...;) Njut!

 4. Monica-Mamma till Alfred 26 September, 2013 Reply

  Just nu vill jag inte byta med dig. Jag ÄLSKAR hösten här i sverige :) Kallt och härligt! Men om sisådär ett halvår kommer jag nog vilja byta med dig. Då brukar jag vara trött på snö och kyla och längtar som en tok efter värme och sol :) Kram!!

 5. Ja, hihi, känns konstigt, här i Stockholm var det +1 grad i morse, burrrr. Men fina kläder du har!! Ser luftigt och skönt ut! Jaha, intressant att de har samma kollektioner fast det är så varmt där. Undrar varför?