BLOG

Dagens jobb-outfit

Dagens klassiska IKEA-outfit. Vi har ju verkligen en casual dresscode (jag har kollegor som kommer till jobbet i mjukisbrallor) men jag gillar att dressa mig lite iaf. Så idag fick det bli chinos från GAP och en skjorta från tygmarkanden. Hihi, denna bilen vittnar även om att vi tillhör sorten som inte bäddar sängen 🙂

 

Hej kära ni, vill mest bara titta in och säga hej denna morgon. Är inne i en sån där period när blogg-inspirationen verkligen tryter och jag tycker mest att jag upprepar mig här inne men ett litet hej är alltid trevligt. Dessa perioder kommer och går för oss bloggare 🙂 Så bloggideeer mottages gärna just nu!

Annars så är det utbildning som gäller även denna dag för mig. Idag kommer jag att prata och tjata om olika kulturer och hur man kan jobba tillsammans på en arbetsplats där man kommer från jordens alla hörn. Ett jättespännande ämne tycker jag och trots att jag hållt ett antal utbildningar inom ämnet tycker jag att det är lika spännande varje gång.

Nu måste jag rusa, puss på er!
Sara 

Comments

  1. Piccolacasa 8 May, 2012 Reply

    Utan att inkräkta på ditt jobb vore det intressant om du bloggade om sådant du föreläser om, tex detta med kulturer! Outfit bilder är också kul och inspirerande. Tack för hjälpen med engelskan, du är en klippa! PoK

    • sara 9 May, 2012 Reply

      Tusen tack för dina tips vännen! Kultur kan jag def skkriva mer om. Har nog några roliga historier i rockärmen. ingen orsak om eng!