BLOG

Decathlon

Denna t-shirt är mitt senaste decathlon-fynd, 49 kr kostade det. Helt ok pris, eller hur?!

 

Hej vänner! Sitter med en tyst bebis i famnen och tänkte att det var bäst att passa på att titta in till er när tillfälle ges :-). Vill ju slå ett litet slag för Decathlon här i Shanghai. Decathlon är ett franskt märke som säljer allt i sportväg, som stadium typ. Men Decathlon är bra mycket billigare och det finns massa bra sportkläder för inga pengar alls. Så det får bli dagens Shanghai-tips.

Nu ska jag sätta i mig en stoooor kopp kaffe. Alma sover som en ängel på nätterna, fram till kl 4-5. Då tycker inte hon att det är kul längre och gnäller fram tills vi går upp. Så fort vi gått upp somnar hon igen… Någon med ett bra tips på hur man får henne att sova några timmar till?

Kram Sara

Comments

 1. Anna Vikström 17 February, 2013 Reply

  Snygg t-shirt o Gud va small du är redan!!!! Magen försvann ju bara! ;-). Ellie va nog ett par veckor äldre när hon började vakna vid 5-6 tiden o va hur pigg som helst. Då tände jag ljuset, gick o bytte blöja o sen pratade o lekte m henne i 15-20 minuter, efter det va hon färdig att sova i 1,5-2 timmar till. Annars är det alltid bra att lägga bebisen bredvid sig i sängen, då brukar de lugna sig o somna, kanske tom ge henne bröstet, så hon snuttar lite o somnar :-).

  • lifeinshanghai 18 February, 2013 Reply

   Tack Anna men skenet bedrar lite. Har gömt en liten muffin-top där under tröjan :-). Tack för sovtipsrn. Ska kanske försöka masa mig upp i natt och aktivera henne lite :-)

 2. Monica-Gravid med nr 1 17 February, 2013 Reply

  Snygg! Och vart har din mage tagit vägen? Du ser ju redan super-slim ut!! Ha en fin söndag kära du ♡ Kram!!

  • lifeinshanghai 18 February, 2013 Reply

   Tack tjejen :-) magen finns där men höll andan på detta kort :-)

 3. lisa 18 February, 2013 Reply

  Åh har med problem med sömnen här hemma, hade med gärna tagit emot lite tips. Kram kram

 4. Anna 18 February, 2013 Reply

  Så hade vi en period i början, jag stod och grejade i köket mellan 4-5 på morgonen som tidsfördriv! Det gick över av sig själv, eller jag gjorde inget särskilt så jag har inget direkt tips. Men vår bebis sover som allra väst intill oss, och kan då sova ganska länge på morgonen (8-9) om man har tur:)

  • lifeinshanghai 18 February, 2013 Reply

   Åh vad lyxigt att han kan sova så länge :-). Jag tog upp Alma i sängen idag och då somnade hon om till kl 6 iaf :-) kram