BLOG

Det är fredag

 

Även om det är många som har semester så tycker jag ändå att det är värt att fira att det är fredag idag! Alma och jag har haft en chill dag hemma på hotellet, har enbart begett oss ut för ett litet pooledopp. Nu i eftermiddag tänkte jag att vi skulle spana in Singapores stora shoppinggata, Orchard Road. Ikväll firar vi med att käka musslor (jag äter musslor, M får ta ngt annat) på restaurangen Brussel Sprout. Rekommednerad av ingen mindre än Singapore-experten och bloggvännen Martin.

 

Hur firar du fredag?

 

KRAM Sara

Comments

  1. Helena 2 August, 2013 Reply

    Näe, nu känner jag bara hur GRYMT avundsjuk jag är på er som får förmånen att flytta till Singapore! Så otroligt skönt att slippa alla minus med det svenska klimatet (insåg jag när jag läste om hur du bara skulle behöva sommarkläder framöver) och så fantastiskt att slippa Kinas luft- och matångest. Jaa, tjoho skulle jag säga - även om det alltid tar ett tag innan man landat på en ny plats. Trevlig helg!

  2. Martin 3 August, 2013 Reply

    Hoppas ni gillade det! Ett av våra absoluta favoritställen som vi varit på många gånger.. Brukar vara väldigt trevlig och bra personal också! En av våra bästa vänner bodde dessutom i condot ovanför restaurangen, The Pier så där i poolen har man legat och plaskat och druckit bubbel många gånger! Kul att följa hur ni har det i Singapore och hur ni får uppleva allt som vi fick. Sitter och drömmer sig tillbaka lite! Vi har redan planerat ett besök om två år igen (då bebis nr 2 har hunnit bli nästan två år.. :) så då får vi ju försöka ses och ni får visa oss alla era favoritställen! Vi hörs! Kram Martin