BLOG

Det är hett!

DSC_3478

På dagtid försöker vi leva utan aircon och har gjort så sedan november, varav en innomhustemperatur på nära 30 grader. Som tur är bor vi högt upp och öppnat vi upp fönsterna blir det ett behagligt fläktande. 

 

DSC_3479

Klockor, temperaturmätare och luftfuktighetsmätare. Alla från favoriten, George Jensen.

 

Jag hoppas att ni minns inlägget om att vara hemmafru. Inlägget med så många fina och tänkvärda kommentarer att jag fortfarande blir rörd av bara tanken. I alla fall, nu sitter hemmafrun och klurar på sitt cv. Och hjälp vad jag klurar, jag som inte uppdaterat mitt cv på över 5 år!

Jag har till slut ämt mig för att skicka in mitt cv till några företag som jag är lite extra intresserad av. Också får vi se vad som händer. M och jag är dock rörande överens om att så länge vi har små barn och bor i Singapore så är två heltidsjobb inte att tänka på. Man jobbar nämligen så sjukt många timmar här (M är hemma 18.30 om han går TIDIGT från jobbet). Och för er som inte jobbat i Asien så kan jag tala om att chanserna att kamma hem ett jobb krymper till “sjukt små” om man inte är villig att arbeta heltid. Men, don’t knock it until you try it!

Så denna måndag är ett cv är in the making. Och sedan får vi se.

 

KRAM Sara

Comments

  1. Sandra 31 March, 2014 Reply

    Lycka till Sara!! :) Jag var själv på en arbetsintervju idag för ett jobb i Stockholm. Åh så underbart det vore att slippa den långa pendlingen till och från jobbet. Det skulle minska min ångest över hela grejen att börja jobba heltid igen (imorgon börjar jag!)