BLOG

Detaljer

Det är lixom detaljerna som gör det dagar som den 16e juni. Så jag tänkte visa några av våra. Som blommorna i mitt hår. Själva håruppsättningen kräver nog sitt egna inlägg!

 

Jag hade inget halsband runt halsen men jag hade virat min farfars mammas pärlhalsband runt handleden. My something old :-). Jag hade även tagit pärlor av samma halsband och gjort enkla pärlörhängen som jag hade i öronen.

Min snygga man fick sin morgongåva på bröllopsmorgonen. Så att han kunde bära den på vår dag 🙂

 

Både M, hans man och mina manliga tärnor hade varsin ros i knapphålet. Som sig bör på ett bröllop! Hihi, vi hade ingen aning om vilka blommor som skulle komma till herrarna förrän 2 timmar innan bröllopet (pappa roddade med det). Jag tror inte att M hade tänkt sig rosa men det blev himla snyggt tillsammans med hans grå kostym och blå slips!

Jag hade mina rosor i handen istället. Jag var sååå nöjd med min bukett som jag inte hade fått en glimt av förrän 2 timmar innan vi gick in i kyrkan. Det var min pappa som fixade buketten, med lite input från mig :-). Enkel sommarbukett som inte kändes så “fixad” ville jag ha, med blå och rosa blommor i. Jag hade verkligen ångest över vilka färger vi skulle ha på bröllopet, jag vill inte att det skulle kännas för matchat eller spretigt heller för den delen. I slutändan blev det blått och rosa då M ville ha en blå slips och Nina, min tärna hittade en kick-ass-snygg rosa klänning. Så var det fixat 🙂

Det var fler som gillade min bukett :-). Jag var föresten så glad att det var blåklinit i min bukett då min mamma bar samma blomma i sin brudbukett för 30 år sedan.

 

Också min ringar, mina fina fina ringar! Min förlovningsring är en så kallad solitärring i vitt guld och med en stor diamant. Min vigselring har ett band med 9 mindre diamanter. I LOVE!

 

M valde en ring i titan, den är så snyggt manlig tycker jag. Stilren, enkel och lite “ruff” samtidigt. I våra ringa har vi graverat namn och datum också orden “det känns bra”. Det är lixom vår slogan som användes både då vi ämde oss för att vi var värda att satsa på och när M friade.

Tänkte att det var dax att ge er lite fler glimar från den 16e juni. Det går långsamt men jag lovar er att det kommer mera. Blev så inspirerad av min bloggvän Emma som gifte sig mer än en månad efter oss men som redan bloggat massor om sin dag. Påminnde mig om att det var hög tid att uppdatera er lite :-). Idag får det bli alla de där små detaljerna som M och jag bar. De där detaljerna som lixom blir pricket över i:et för en bröllops-outfit. Alla bilder är tagna av bästaste Malin.

 

Hope you like it!
Sara

Comments

 1. Nellie 3 August, 2012 Reply

  Helt underbara bilder! Vilken bukett din pappa gjort, och vilken fantastisk håruppsättning du har (vill gärna höra mer om den). :) Kram

  • sara 7 August, 2012 Reply

   Tack Nellie, jag knopar på ett "hår-inlägg", kommer nog i veckan :-) KRAM

 2. lisa 3 August, 2012 Reply

  så vackra bilder sara :) självklart att du ska ha det :) skickar inom kort! kram på dig!

  • sara 7 August, 2012 Reply

   toppen :-) måste ju hålla koll på magen :-)

 3. Piccolacasa 5 August, 2012 Reply

  Mmmm så fint! Härligt! Och vilken läcker klocka! Du som har så god smak, kan du inte blogga om olika snygga klockor? Jag hade velat önska mig en i 30 års present men vet inga snygga i rimlig prisklass. kram!

  • sara 7 August, 2012 Reply

   Åh jag är nog ingen expert... Men ska se om jag kan få till ng tlitet, kan iaf fall visa min fina och mkt prisvärda Skagen klocka! KRAM