BLOG

Detox.may

DSC_1131

Under hela maj månad kommer jag lägga upp minst en yogabild om dagen på instagram, följ mig där om du vill se 🙂 @lifeinsingapore

 

 

1a maj!

1a dagen på Detox.may!

Nu kör vi gänget! Det är bara det att gänget är ganska litet hitills. Vi har fått med oss Anna, Nellie och M. Så tillsammans med mig är vi 4. Bättre kan vi!!! Det måste finnas några fler där ute som vill vara med och göra maj månad till en riktigt hälsosam sådan. Det är en väldigt enkel detox-variant, tanken är helt enkelt att du ska röra dig varje dag och bara äta sådant som är bra för din kropp. Exakt hur det ser ut för dig vet bara du. Kom igen nu, the more the merrier!!! Och jag misstänker att jag inte klarar detta på egen hand, jag behöver dig!

För min del ser Detox.may ut så här:

 • Yoga 5 dagar i veckan. För att peppa har jag hoppat på 2 utmaningar på instagram, kolla@lifeinsingapore för info.
 • Vardagsmotion varje dag
 • Någon form av puls-träning 1 gång i veckan (simma, springa)
 • Inget socker eller andra klassiska onyttigheter så som godis, kakor och chips
 • Ingen alkohol
 • Inget kaffe
 • Inga mjölkprodukter (tuffaste punkten på listan för mig)
 • Massa ekologiska frukter och grönsaker

 

KRAM Sara

Comments

 1. Emma 1 May, 2014 Reply

  Jag kan också vara med =) Min träningsvecka ser ungefär ut som ditt upplägg redan så det tänker jag fortsätta med. Dock kommer jag lägga upp yoga minst 4 ggr i veckan pga att jag tränar 3 pass i veckan som är 2h och 45 minmen blir det fler är det bara en bonus. Det jag ska försöka att dra ner på är kolhydrater. Jag kommer inte ta bort dem helt men dra ner på dem. Eftersom jag inte äter något kött så är kolhydraterna en stor del i min kost men jag vill göra kolhydratvalen lite nyttigare ex välja råris istället för vitt ris om det går. Ta mindre del ris och mer del av annat. Här i Singapore är det mer påtagligt för mig att kolhydrater binder vätska och jag märker det på min kropp så det får vara min stora matutmaning. Alltså.... Yoga minst 4 dagar i veckan Vardagsmotion alla dagar i veckan Cardio minst 1 gång i veckan (simning) Dricka minst 2 L vatten per dag helst 3. (är lite dålig på det vissa dagar) Kram!

  • Emma 1 May, 2014 Reply

   oj glömde visst skriva ner Dra ner på kolhydraterna och göra bättre kolhydratval

   • Yeah, så roligt att du hänger på Emma!!! Nu kan vi peppa varandra!!! och hjälpe vilka superlånga pass, var kör du dom?!

    • Emma 2 May, 2014 Reply

     Jag har ju börjat på en yoga instruktörsutbildning nu så det är på den skolan jag kör dem. =) Det är inte intensivt hela tiden så jag hinner pausa men oj vilken träningsvärk man får ändå. Vi kör på 3 ggr i veckan. Hemma kör jag 1 timme ibland 1.5 men då avslutar jag sista 30 minuterna med Yin Yoga. Vet du vad? Vi borde dra ihop ett Yin yoga pass någon gång. =) Hoppas du mår bättre idag från migrän och sånt. Aldrig kul med det. Kram!

 2. Fröken L 1 May, 2014 Reply

  Vad duktiga ni är! Jag blir imponerad. Kram Linda

 3. Ida 2 May, 2014 Reply

  Jag hade gärna hängt på men det är fel tajming när vi är på semester hela maj. Vad jag skulle dragit ned på är ljust bröd och pasta och det går ju såklart inte när vi är i Italien! Men, det är inte omöjligt att jag kommer känna för en detox från vin, kaffe och pasta efter våra fem veckor här. Kanske blir en detox till sommaren istället, fast jag hoppas nog egentligen hellre kunna äta bra mat även på semester så att jag inte ens har något behov av en "detox" när vi kommer hem! Får se hur det går... Lycka till i alla fall! Jag tror det kommer gå hur bra som helst! Kram

 4. Pingback: Detox.may | lifeinsingapore

  […] Men resten skulle jag göra om imorrn. Nu är det dock nya tag och jag planerar att hålla mig till min detox-plan under veckan som […]

  Reply