BLOG

Detox.may

page
Just nu flödar mitt instagramkonto (@lifeinsingapore) över av yogabilder. Under hela maj månad postar jag minst en yogabild om dagen där. Jag vet att ni är många som gillar mina yogabilder så spana in dem på instagram!

Då var jag inne på detox dag nummer 7. Och just nu känns det helt ok. Det gjorde det inte i början ska jag tala om. Detoxdag nummer ett fick jag migrän och trodde allvarligt att det var en slump. Men migränen kom tillbaka detoxdag 2 också, och dag 3 bjöd på vanlig huvudvärk. Så jag kom fram till att det måste vara kaffet! För socker äter jag långt från varje dag, och ska jag vara helt ärlig mot mig själv dricker jag kaffe nästan varje dag. Gärna två koppar. Och jag var så grymt kaffesugen dessa tre dagar att jag trodde jag knappt skulle överleva :-). Men, detox dag 4 släppte både huvudvärken och det värsta kaffesuget och nu känns det som sagt super.

Annars funkar det riktigt bra med maten. Jag är inte så hård mot mig själv. Har ätit en del ute och då har det blivit ett nyttigt men gott alternativ, lite ost har slunkit ner i och med det. Men som sagt, ingen kaffe, mjölk, alkohol eller klassiska onyttigheter! Jag är nöjd!

Träningen under detoxens första vecka är jag också nöjd med. Den har sett ut så här:
Dag 1. 30 min simning
Dag 2. 90 min yoga + 15 min simning
Dag 3. 60 min yoga
Dag 4. 60 min SUP yoga
Dag 5. 45 min simning
Dag 6. 90 minuter yoga
Dag 7. Vila

Hur går det för dig?

Kram Sara

Comments

 1. Åsa Leijon 7 May, 2014 Reply

  Hej Sara! Jag är ganska nybilven "yogafrälst" och tycker det är jätteinspirerande att följa dig och din utövning. Jag började en grundkurs i Ashtangayoga och blev hooked men av olika själ gick jag inte fortsättningskursen. Nu saknar jag det så väldigt mycket och har precis hittat en gymkedja som har HotYoga där jag ska testa min lycka. HotYoga gillar jag skarpt också även om det inte är ett flöde som i Ashtanga. Hur gör du när du tränar hemma själv? De rörelser jag ser på bilderna känner jag inte igen, är det för att du är en mer avancerad utövare än jag och kommit längre i serien? Allt gott från Sverige! Hälsningar från Åsa

  • lifeinsingapore 8 May, 2014 Reply

   åh så roligt att hittat ännu ne som gillar yoga :-) Jag kör mest "power" eller vinyasa yoga. det är väldigt likt ashtangan med solhälsningar och flöde. men det kan vara olika poser varje gång. i ashtangan (och hot yoga) gör man ju alltid samma poser i samma ordning. så är det inte i power eller vinasa yoga. så mer flexiilitet och dörmed fler poser att välja mellan :-) jag tränar nästan uteslutande hemma där jag steamar klasser online. jag har signat upp mig på yogaglo.com. för 18 dollar i månaden har jag tillgång till ca 2500 klasser med några av världens bästa instruktörer. alla nivåer och typer av yoga finns. rekommenderas starkt!!! lycka till!

 2. Helena 7 May, 2014 Reply

  "(clearning up throat), vems öl mage sitter där.. Alma ? '' skojar bara. :) Tycker det är såå mysigt att bebisen krypar på dig medan mommisen yogar. Har bebisen en sån bra miljö kan hon nog lära sig yoga fort när hon växt till lite äldre :) PoK Helena

  • lifeinsingapore 8 May, 2014 Reply

   hahaha! mer vällingmage :-) i denna takten kommer hon blir en riktig liten yoga.girl :-)

 3. Malin 7 May, 2014 Reply

  Guuuuud så gullligt när Alma kramar om dig. Hihi sötnosen!

 4. Sandra 7 May, 2014 Reply

  Men åh, gulle-Alma på bilden nere till vänster! <3

 5. Anna 7 May, 2014 Reply

  Åh Sara vad jag önskar jag hade din träningsdisciplin!!

  • lifeinsingapore 8 May, 2014 Reply

   Just do it Anna!!! Jag har tränat regelbundet sedan ajg gicki mellanstadiet så för mig är det lite som att borsta tänderna. man bara gör det :-)

   • Anna 8 May, 2014 Reply

    Jag vet! Har bara svårt att komma igång efter mitt alltför långa träningsuppehåll... Älskar egentligen att träna men vet inte varför det är så svårt att börja.