BLOG

Detox.may

DSC_0917YOGA-love!

Hörrni, ni har fått en liten hint om att jag går i detox tankar. Och yepp nu smäller det!!! Maj månad bli en detox månad för mig, jag kallar den Detox.may. Och jag hoppas och ber om att det är någon liten därute som vill hänga på för jag misstänker att jag inte kommer att klara detta på egen hand? Host host, hint hint!

Så här kommer mina Detox.may tankar. Tanken är att bara äta sådant som du vet är bra för dig och röra dig varje dag under hela maj månad. Mer direktiv än så har jag inte, då jag är av åsikten att det inte finns någon “detox” eller “diet” som passar alla. Dock så innebär utmaningen även fysisk aktivitet varje dag, det blir samma för alla. Exakt vad man gör spelar ingen roll. Drivkraften för mig är nyfikenhet, vad kan en månad med Detox.may göra med min kropp och mitt välbefinnande?

För mig kommer Detox.may att se ut så här:

 • Yoga 5 dagar i veckan. För att peppa har jag hoppat på 2 utmaningar på instagram, kolla @lifeinsingapore för info.
 • Vardagsmotion varje dag
 • Någon form av puls-träning 1 gång i veckan (simma, springa)
 • Inget socker eller andra klassiska onyttigheter så som godis, kakor och chips
 • Ingen alkohol
 • Inget kaffe
 • Inga mjölkprodukter (tuffaste punkten på listan för mig)
 • Massa ekologiska frukter och grönsaker

Så. Vem är med mig?! Och hur kommer Detox.may att se ut för dig?! Jag kör uppdatering varje söndag här på bloggen och dagliga yogabilder på instagram (@lifeinsingapore). Men det kommer säkert att komma lite Detox-tjafs förutom det. Och kom igår “Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars”.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Anna 28 April, 2014 Reply

  Jag är på! Ska klura ut en variant för mig. Vill du ha mjölkfria tips, säg till! Efter väldigt många åt utan tycker jag inte det är särskilt besvärligt alls (åtminstone inte hemma).

 2. Nellie 29 April, 2014 Reply

  Yeah, nu kör vi! Jag har samma utmaning som du gällande mjölken. Hoppas på tips från Anna. :) Jag ska klura lite på träningsupplägget. Kram

 3. Pingback: Detox.may | livet med andra ord

  […] av min vän Sara kommer denna månadsfasta gå i detox.may-utmaningens anda. Utmaningen går ut på att du rör på dig varje dag under maj och bara äter […]

  Reply